Stašina torta na srečanju
Ja, tudi sama sem bolj le ugibala in iz sedanjih postov ugotavljam, katera je katera. Tudi drugače nisem bila stalno prisotna, ker sem bila v “igralni” sobi s sinetom.
Škoda, res sem mislila, da se bomo predstavili po mikrofonu. Mogoče ideja za naslednjič: bedzi z imeni??? Čeprav se vas kar veliko že pozna, sploh tiste, ki ste bile tudi na prvem srečanju.
Lp, Ines
Mislim, da če bi šlo po načrtu, da bi vsaka predstavla svoje pecivo, bi si zapomnile ena drugo, tako pa,… No sedaj smo si jih nekaj, naslednjič pa ostale. Jaz sem si zapomnila tiste, ki sem jih kar naravnost vprašala, KDO PA SI TI ? Saj drugače ni šlo. Ma Hop Cefizelj, spomnim se ostalih, ki si jih naštela, tebe pa ne. A se lahk malo bolj opišeš, mogoče te bom pa po kakšni sliki, saj jih je moj mož kar nekaj poslikal in jih sedaj že imam v svojem arhivu na računalniku. LP
Se javim, da za naslednje srečanje pripravim listke z imeni oz. nicki.
Je pa fino, ko imam sedaj predstavo o človeku, ko ga povežeš s sliko in besedo :-)))
Uf, kako tmuren dan je danes. In ful razmišljam o nečem sladkem … recimo o Stašini torti … Nič, danes bom pekla “štrudl” (jabolka + skuta), da si saj malo dvignem “cukr”!!!
Lepo se imejte,
Ines
Forum je zaprt za komentiranje.