Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Stašina torta na srečanju

Stašina torta na srečanju

Hojla, Staša!

Katero torto pa si prinesla na srečanje? Vsi jo tako hvalijo. A mogoče …….. KOKOSOVO? Samo ugibam..
Imej se
deka

Ja, deka, pravilno si uganila – bila je kokosovo/mandljeva belo/črno čokoladna varianta Eline kokosove torte. Recept sem v bazo že dodala, ampak se še ni prikazal…

LP, Staša

P.S. hvalijo pa jo zato, ker se mi je pripetil en manjši kiks in me tolažijo :)))

Ah, to pa ni res, Staša. Hvalili smo je, ker je bila božanska.
Skoraj sem že obupala, ker sem v iskalniku iskala to torto in sem začela kombinirat vse možne variante. Torej bom počakala na recept v bazi. Tenks.

Lp, Ines

No, osnovni recept je tukaj gor. Moja se je razlikovala le po tem, da je bila z dvema biskvitoma in tudi z belo kremo. No, upam, da bo kmalu gor.

LP, Staša

Se vedno si ne odpustim,da se nisem pravi cas prerinila do nje.Gledala sem jo nenaceto,se v modelu in si rekla,saj ne morem prva zaceti …
in potem je ni bilo vec! Drugic bom bolj “furbasta”,ce ves,kaj to pomeni.
Lep pozdrav Babi

Niti ni bila tako nenačeta, čeprav je bila še v modelu… bila je polna prstnih odtisov!!!! 🙂 Sicer se bo Primož izgovarjal, da NI BIL ON, ampak je bil zasačen v akciji 🙂

LP, Staša

P.S. furbasta – sklepam iz konteksa ;))

Staša, torta je bila resnično zeloooo dobra. Tudi jaz se je bom lotila, ko bo recept v bazi.LP

Staša, a je bila bela krema v torti narejena po receptu za kremo iz bele čokolade, ki si ga enkrat napisala na kulinariki (z želatino)??? samo sklepam.

lp zala

Hmm, jaz sem ga zasačila in zagotovo je bil on tisti, ki je prstke notri potisnil. Pa saj ni čudno, da ga je premamilo. Tudi mene je zelo mikala in ko sem jo pokusila, sem videla, da kar z razlogom. Res odlično!

Špela

Ja, Zala, to je ta recept.

AHA!! Spela se je izmuznila mojemu budnemu ocesu!! Vseeno – Primoz je najbolj packal :))

LP

Ja, Primoža sem tud jaz videla, ko je prste noter pomočil….. in obliznil :)))))

Hop, Cefizelj, tako mi je všeč tvoj nik, pa ne vem katera bi bila. LP

Tista, ki je ves čas letala iz otroške sobe v kuhinjo in spet ven….. :)))

Ti si sedela na vogalu mize (že proti koncu srečanja), jaz pa v bistvu za tvojim hrbtom na eni omarci, pa še NayhNeza in Škrat in ena mami – sorry, pozabila ime, ki ima dve hčeri z veliko starostno razliko :)))))

Hmmm… Tudi jaz sem isto premišljevala… Na prvem srečanju se je moral vsak po mikrofonu predstavit, da smo vedeli kateri nick spada h kateremu obrazu :))) – zdaj pa moram priznat, da mi je veliko reči “ušlo” 😉 :))).

Lp, mishika

Ja, tudi sama sem bolj le ugibala in iz sedanjih postov ugotavljam, katera je katera. Tudi drugače nisem bila stalno prisotna, ker sem bila v “igralni” sobi s sinetom.
Škoda, res sem mislila, da se bomo predstavili po mikrofonu. Mogoče ideja za naslednjič: bedzi z imeni??? Čeprav se vas kar veliko že pozna, sploh tiste, ki ste bile tudi na prvem srečanju.

Lp, Ines

Mislim, da če bi šlo po načrtu, da bi vsaka predstavla svoje pecivo, bi si zapomnile ena drugo, tako pa,… No sedaj smo si jih nekaj, naslednjič pa ostale. Jaz sem si zapomnila tiste, ki sem jih kar naravnost vprašala, KDO PA SI TI ? Saj drugače ni šlo. Ma Hop Cefizelj, spomnim se ostalih, ki si jih naštela, tebe pa ne. A se lahk malo bolj opišeš, mogoče te bom pa po kakšni sliki, saj jih je moj mož kar nekaj poslikal in jih sedaj že imam v svojem arhivu na računalniku. LP

Joj, ja… Slike… A bi se dalo kakšno dobit – bi se res priporočala…?

Lp, mishika

Imela sem bel polpuli in svetlejše rjave hlače …..

Bo?

Tudi jaz se priporočam za kakšno slikco :)) ali pa, če jih kar gor daš :))))

Hop, Cefizelj… A si ti mogoče prišla istočasno s Stašo in prinesla tisto “tortno” pecivo (nižje)?

lp, mishika

Slike obljubim, ko bo mož zraven. Jaz sem bolj tako, tako, kar se računalnika tiče. LP

Ja, Hop, cefizelj je prišla sočasno z mano.

Sem za listke z nicki – naslednjič.

LP, Staša

Ok. Hvala. One mistery solved 😉 :)))))))))))))

Lp, mishika

P.S.: Se strinjam glede listkov….

Res bi se morali v začetku vsi predstaviti :))))
Saj je Primož rekel, da bo tako, potem smo pa kar pozabili… se zaklepetali :)))))

:))))))

Hvala :))

Se javim, da za naslednje srečanje pripravim listke z imeni oz. nicki.
Je pa fino, ko imam sedaj predstavo o človeku, ko ga povežeš s sliko in besedo :-)))

Uf, kako tmuren dan je danes. In ful razmišljam o nečem sladkem … recimo o Stašini torti … Nič, danes bom pekla “štrudl” (jabolka + skuta), da si saj malo dvignem “cukr”!!!

Lepo se imejte,
Ines

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close