Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Božične revije

Božične revije

Hej, punce!

Predlagam, da tukaj objavljamo ocene receptov iz posebnih božičnih izdaj Jane, Lise, Nove,…Seveda ni treba pisat vsega povprek, če je pa kakšna zadeva dobra ku pr’ norcih, pa le napišite. Se je potem lažje odločit, katere recepte preizkusit.

Primož, a bo kmalu reportaža? Tisti, ki smo bili ŽAL odsotni, jo že komaj čakamo, a ne? Vladka, Urša, pa še mnogo jih je.

Lep dan
deka

Jaaa, res je, komaj cakamo reportazo, meni so se danes zjutraj kar sline cedile, ko sem brala vse poste o super sladicah, tortah, piskotih, sarmah, juhah, itd… 🙂

Jaaaa, čakamo 🙂
In prav težko je brati, kako lepo ste se imeli… pa ne me narobe razumeti, seveda vam privoščim, a nevoščljiva sem pa tudi lahko malo, kajne?
Pozdravček vsem!

Vladka

Lepo je, da nam privoščiš, pa tudi zdravo, da si nevoščljiva. Za prihodnje srečanje – po novem letu – je najbolje, da kar kmalu napišeš, kdaj bi bil najprimernejši čas, pa ga bo Primož poskušal realizirati. Jaz bi delala krofe, vsaj testo, ker sem “pretrda, preštorasta” za kvašeno testo. Tudi kruh mi ne rata “peš”. Za zobe je pretrd. Lep pozdrav Mica.

Jaaaa, čakamo… LP Daša

Berem, brskam, iščem…vsesorte najdem, nikjer pa ne zasledim, koliko vas je bilo tokrat na srečanju. No?

lp
Modra

Uf, bilo nas je veliko, ampak ni bilo panike. Po mojem, da nas je bilo kar 40, mogoče celo 50. Za naslednjič je Primož obljubil še enkrat večjo kuhinjo. Drugače pa je bilo tudi poskrbljeno za otroke, saj so imeli svojo sobico z igračami, knjigicami, barvicami in glasbo (bepop, R. Kranjčan …) in s(m)o vsi uživali.
Očitno so tale srečanja odmevna in tako je tudi PRAV!

Lp, I.

O, hvala, ines7. To pomeni, da bo vsako srečanje številčnejše. Super!

lp
Modra

tudi jaz….bereem..iscem..pa caaakam! na “raport”…tisti uradni! moj sestanek se je koncal okrog 18h…potem smo sli se na kavo…in med potjo pojedli mojega “domacega prijatelja”….ki je bil /mimogrede/..domaca naloga!!;) koncali smo okrog 20h!? kam bi pa potem se lahko sla!? vas prosim!¨:)) pili smo res saaamo kavo!:) lp petra

ps._ lazem!!- nekateri so pili pravi caj!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close