Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Tora – HVALA

Tora – HVALA

Šele zdaj mi je uspelo sprintat tvoje recepte. Me je skoraj kap, ko sem videla, kakšen kup je to. Moram pa reči, da je zelo pregledno in lično urejeno. Svaka čast!
Hvala še enkrat!
Lep dan
deka

Tora,ti si prava mravljica,kar vidim vso to pregledno urejenost. Lp Babi

POZDRAVČEK TORA!

Moj zaposleni mož še ni uspel pogledat, če je v službi dobil tvoje sporočilo. Bom verjetno izvedela več od tebe,Tora. Če si poslala ali je šlo prek ? Upam, da je. Iz dekinega sporočila bi rekla, da so ti tvoji recepti res primams5tvar. Hvala za trud.

Pozdravček,NANI

Tora, tudi v mojem imenu najlepša hvala!

Petra

A lahko nekoga prosim da tudi meni pošlje recepte
na naslov

kolikomi@email.si

Joj, jaz sem tudi ljubitelj receptov in bi prosila za eno kopijo na elektornski naslov : finprom@siol.net
Bom zelo hvaležna in tudi jaz vam poslala kaj dobrega

Lep dan še naprej Marjetka

Tora – tudi v mojem imenu hvala,posredovala sem jih še parim prijateljicam in vse so bile navdušena nad vsebino in obliko.

Ali lahko še meni pošljete recepte.
Nalsoc AIDA.ZVAN@GOV.SI

Bi se še jaz “pofočkala” za tele recepte, če lahko. Hvala že vnaprej.

sonce_rumeno@email.si

LP
Damjana

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Pa še meni prosim.

majci28@email.si

Jaz bi tudi prosila za recepte:
jana24@email.si

Najlepša hvala.

Tudi jaz bom pristavila svoj piskerček :marta.pirtovsek@te-sostanj.si
Hvala in lep jesenski pozdrav iz Šaleške d.

Tudi jaz bi prosila za zbirko receptov.

Moj e-mail: tadeja.bozic@s5.net

Se že vnaprej lepo, lepo zahvaljujem!

Če ne bo prehuda, bi jaz tudi: natka.natka@email.si

če lahko, pa se meni:

k1234@email.si

tudi jaz se priporočam za recepte

avra@email.si

hvala

lep pozdravBani napisal:

> če lahko, pa se meni:
>
> k1234@email.si

Vse mi je jasno, zavedala sem se tudi, da ko bom enemu tole poslala, se bo širilo kot vihar (sicer je pa tako prav), samo tega ne razumem, kje si ti tole videla, Babi? Doslej sem poslala vsega skupaj kakšnim 20-im ljudem, si bila med njimi? Če je tako, sem vesela.
Pošiljala bom, dokler bom zmogla, v časih vse te računalniške tehnike verjetno kar dolgo in obilno. Malo me baše omejenost poštnega predala, pa se nekako znajdem. Vnaprej povem, da me naslednji teden ni, ker grem na službeno pot, potem potrebujem še nekaj dni, da se “ulovim nazaj” in ta čas ne morem oz. ne smem gledati interneta. Toliko, da ne boste mislili, da sem poniknila. Ne smem vsak dan, ker me potegne in vzame preveč časa.
Na srečanje žal ne pridem, ravno tale pot mi hodi navzkriž, upam, da drugič. Pa lepo kuhajte. Tora

Hej,Tora!

Ne ,nisem dobila tvojih receptov,ker nisem niti prosila za njih v bojazni,da se mi bo v rac.kaj zakiksalo.Nisem se najbolj vesca v vsej tej elektroniki.
Ko bom bolj sigurna,oziroma ,ko bo kdo od mojih tukaj,da bom sigurna,te bom prosila- enkrat kasneje.
Ko sem napisala,da kar vidim vso to lepo urejenost,sem jo videla v mislih,ker so te tako pohvalile.
So to recepti s Foruma? Mogoce bo se kaksno srecanje in se vidimo.
Za enkrat se bova pa brali. Lep pozdrav Babi

Oj,
še jaz bi prosila za recepte, ko boš imela čas.
Naslov: bankos5@hotmail.com
Hvala in pozdravček

lpD

Tudi jaz bi prosila recepte!

mateja.unuk@volja.net

Hvala!

Pozdravljena!
Tudi jaz zelo rada pečem in bi se priporočila za recepte.
Hvala v naprej in pozdravčki!
ani

moj email: anita.kralj@email.si

Da, to so samo recepti s foruma. Začela sem brati Kulinariko tam bolj na začetku, tako da sem lahko prebrala tudi še vse za nazaj, enkrat vmes sem dobila link na med.over.net, bilo je še tudi bolj na začetku, tako da sem enako lahko zavrtela vse do prvega posta. Nekaj časa sem printala, pa nisem prišla nikamor. Doma med tednom ne kuham (k sreči ali na žalost, kakor gledaš), tako včasih dolgo traja, da lahko kaj poskusim. Težko, da bi nekaj danes brala in lahko kmalu poskusila. S časom se stvari izgubljajo še v spominu, saj veš. Začutila sem, da je tole nekaj drugega kot kuharske knjige in da so stvari trajne – v smislu, enkrat bom gotovo delala kutinov žele, četudi ne letos. Iskalec sicer je, vendar marsikaj se tudi zgreši, jaz pa sem tako neznosno sistematična. Ko sem se čisto zapletla s printanjem in lepljenjem, mi je poštekalo, da sem vendar zelo dobra v urejanju dolgih besedil v Wordu. Vse skupaj sem prenesla v Word in izrezala družabne pogovore. Sedaj sproti dodajam, kolikor mi pač čas dopušča. Nastal je miks iz raznih spominov, knjig in revij prepisanih receptov, izdatno potresen s praktičnimi izkušnjami. To je vse. LP Tora

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close