Najdi forum

zaprtje-fige

Zanima me,če kdo ve za recept iz fig in še nevem česa zoper zaprtje;to naj bi se naredilo eno klobaso in se to potem jedlo po koščkih.

za fige ne vem. so pa suhe slive-cez noc jih namocis v mlacni vodi-zjutraj spijes. pojes lahko tudi slive. drugo pa je laneno sene-1-2 zlici pojes zvecer-poplaknes z malo vode. pa se 1 zlico zjutraj! baje zelo pomaga!! ce je zaprteje zelo trdovratno ,laneno seme “zagrabi” sele cez 3 dni!! lp petra

Ne dolgo nazaj sem brala, da je učinkovit kivi na tešče. Morda je res kaj na tem, saj vsebuje mnogo vitamina C.
Pozdravček!

Vladka

nakateri prisegajo na sok 1 limone v 1 dcl mlacne vode…lp petra

moram dodati…kar se lanenega semena tice.- imam staro teto,ki ji je to pomagalo!! je pa res trajalo 3-4 dni! je ze skoraj obupala!:)) lp petra

Jaz prisegam na ananas. Lahko je svež, lahko je vložen. Tri dni zapored jej dopoldan samo ananas in sploh ti ne bo jasno, da se lahko tako “spucaš”.

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Hoj!

Ker imam iste težave, ti sporočam naslov knjige kjer si lahko kaj več prebereš o tem.

Naslov: Zdravje iz božje lekarne (Marija Treben)

Poskusi mogoče ti pomaga.

Srečno!

Tina

Fige nedvomno pomagajo!!!!

Namočič tri ali štiri v 1dl čez noč in zjutraj poješ in spiješ vodo. Močnejše delovanje je kot pri slivah, pa tudi zame najučinkovitejše, napenjanje in bolečine pri iztrebljanju pa so še najmanjše.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close