Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Otroci na srečanju DA

Otroci na srečanju DA

LAhko bodo, kolikor sem se uspel na hitro dogovoriti, bodo imeli svojo sobico, kamor bomo žrtvovali nekaj staršev, da jih bodo nadzorovali in se z njimi igrali. Bo zelo blizu kuhinje, priskrbel bom igrače, kakšno lahko pa tudi s seboj prinesete.

Toliko zaenkrat, več jutriali pa še danes zvečer.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož, ti si car!

JUHUHUUUUUUUUUUUUUU!!!

To se pa prav dober čuje oziroma bere. Se že veselim srečanja. Bomo že krotili te naše male pikce in pikice. Seveda bomo vzeli tudi kaj seboj. kar koli reče, Primož.

Nani

Super!!!!

Evo prijavljam svojo Špelco, za Žaka nisem sigurna, in se javljam za “žrtvenega starša” :)))))
A bomo lahko delali z malčki kakšne Vesele pujske in miške iz skutnega testa, pa čokoladne kroglice? Posredujem recept.

Hvala Primož,
LP Barb

Oh, kako se bodo mojim frockom učki zasvetli :)))))

Mamice se pa lahko načvekamo tako ob kuhanju, kot ob čuvanju otrok, a ne?

:))))) Pridemo, pridemo vsi …….
:)))))))

Suuupeeer! Moj mali škrat bo zelo vesel. Sva včeraj ustvarjala tiramisu in je pri miksanju sladkorja in rumenjakov tako zavzeto sodeloval in molil jeziček ven … prav fino.
Moja ideja: iz slanega testa naredimo okraske, spečemo in odnesemo domov za spomin in obesimo na smrekco.

Primož, tenks.
Lep dan še naprej,
Ines

Super!

Verjetno bo naš med najmlajšimi, ampak obožuje otroke, tako da upam, da bova z možem lahko celo kaj uživala pri ustvarjanju hrane!

Pozdravček, vesna

jaz se lahko javim za varuško :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close