Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Za naso drago Staso

Za naso drago Staso

Danes smo vsi HI HI HI,
HI HI HI,HI HI HI!
Danes nasa Stasa
rojstni dan slavi!

In zato zdaj en,dva,tri,
en dva tri,en dva tri!
Naj se nasa Stasa
v krogu zavrti!

Iskrene cestitke,draga Stasa! Naj bo tvoj dan poln iskrivih trenutkov.
In zelje naj se ti vse uresnicijo!

S toplim stiskom roke Babi

Stasa, naj ti današanji dan prinese čudovito leto!

Vse najboljse!

Vse najboljše zate,
vse najboljše zate,
vse najboljše draga Staša,
vse najboljše zate.

Naj ti rožce cveto,
naj ti ptički pojo,
vse najboljše draga Staša,
vse najboljše zate …

Čestitkam se pridružuje tudi Medvedek Pu.

Staša!
Če ti bo v življenju izpolnjeno vse tisto, kar ti želim jaz, razdeli to s tistim, ki ti je najbližji, najdražji, kajti samo zate bo to preveč 🙂
Lepo praznuj!

Vladka

Hehe, Staša, evo… ponavljam vajo 😉 :)))) Pa še za Baceka, ker baje nekje lepo uživa in se namaka 😉 :)))))))))…. Saj veš: vse naj naj naj… :))))))

Lp, mishika

vse najboljse….15.11. ste sami “fajn” ljudje !! lepo praznuj. petra

Staša, tudi jaz ti želim vse lepo ob prazniku.
deka

Stasa-ne poznave se se!? Pa vseeno in iz srca-vse najboljse!! Po mojem sva priblizno letnik!? goma

Staša, tudi od mene vse najboljnajboljšnejše:), pa da bi še veliko svojih dobrih receptov, tudi nizkokaloričnih, in nasvetov delila z nami ;o

Lepo praznuj, Zala

Vsem najlepša hvala za čestitke in pesmice :)) Res ste me zelo presenetili. Se prav veselim, da spoznam tudi tiste, ki jih do sedaj še nisem. Upam, da boste vsi na srečanju 😉

Goma, dopolnila sem četrt stoletja…

Bacek, ti pa uživaj v jacuziju 😉

Elina torta je v nastajanju, me prav zanima, kako bo izpadla dvoplastna različica. Na koncu sem se odločila za dva različna biskvita – en kokosov in en mandljev. Poročam seveda jutri ;))

LP vsem

Hja,stasa..;) jaz bom cetrt stoletja…maaalo za tabo!! drzi se! Pozdrav goma

Stasa!

Ne zelim ti zivljenja vrtnice, ker bi bilo prekratko,
niti zivljenja zvezde, ker bi bilo predolgo.
Zelim pa ti zivljenje, ki te bo osrecevalo!

Vse naj naj!

Pa lepo praznuj!

P.s. jst sm tud skorpijonka:) Pred kratkim dopolnila polnoletnost po vseh merilih/drzavah:)

Staša, tudi mi trije ti iskreno čestitamo.
lp, S.

Draga Staša,
tudi z moje strani ISKRENE ČESTITKE in lepo praznovanje!!!!
Stela

Staša,
čeprav se ne poznamo – ti še najmanj 3x toliko let v družbi takšnih in drugačnih dobrot želi
Barbara

Še z moje strani vse najboljše!
Monika

Staša,

tudi z moje strani iskrene čestitke in še na mnogo takih kuharskih domislic.

Še enkrat ful lepa hvala za vse čestitke in s tem za polepšan dan :)) Se vidimo kmalu 😉

LP, Staša

Staša, vse naj naj najboljše še od mene, malo z zamudo, pa vseeno od srca.
Damjana

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Hoj, Stasa!
Malo pozno, ampak tudi z moje strani – vse NAJ NAJ NAJ!

Ojla, Staša! Dans ziher še velja. Naj se ti izpolni čimveč tega, kar si sama najbolj želiš. Pa veliko uspeha pri študiju! Kako je pa izpadla dvoplastna različica? LP Daša

Staša

Vidim, da je mishika “opravila dolžnost” in ti še v mojem imenu čestitala. 🙂 Hvala mishika!

Torej veliko lepih želja si že dobila, pa vendar še jaz pristavim svoj piskrček in ti voščim vse najlepše! Pa da bi nas še naprej razveseljevala z dobrimi recepti in koristimi nasveti!

Kar se pa tiče vikenda…………. smrk, smrk. Jest bi ŠEEEEEEEE!!! Nkol dost! Prav paše in ti da elana za naprej!

Poročaj o torti in pozdravček

Petra

Se od mene vse najboljse, malo z zamudo, pa vseeno. Upam, da si imela lepo praznovanje!

Hvala še zamudnicam ;)) Ja, praznovanje je bilo super 🙂

LP, Staša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close