Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Za Sister 1 in vse,ke ste mi polepsale vcerajsni dan

Za Sister 1 in vse,ke ste mi polepsale vcerajsni dan

Hej,Sister1 !

Kateri skratek je tebi prisepnil za moj dan?Sicer se spomnim,da sem nekje drugje povedala,da bi lahko bila Martina,ker sem se rodila dan po Martinovem.
Tebi in prav vsem se enkrat hvala.Ce se bo vsaj nekaj od vasih zelja uresnicilo,bo ta Babi velika srecnica. Dovolj je ze to,da ste mi naredile dan lep in se za danes in se vse dni do srecanja je ostalo veliko poslane
pozitivne energije. Dolzna sem vam dober prigrizek in kozarec vina.
Lep pozdrav s se vedno soncne obale Babi

Pozdravljena Babi!
Upam, da si lepo praznovala in uživala v družbi prijateljev. Jaz sem pa imela za našega novemberskega otročka rezervirano ime Tinkara, menda tudi izhaja iz imena Martin, potem pa je bil fant Jakob. In ime Tinkara je bilo izbrano tudi zdaj nazadnje, pa spet fant…
Pozdravček vsem še enkrat!

Vladka

Hej,Vladka! Imela sem res prijeten dan in vse vase cestitke so prisle prav do kosti in v srce.Moji so me trikrat klicali in se po mailu.So res pozorni!!

Tudi jaz bi bila rada Tinkara.Veckrat sem razmisljala,da bi Martina bila potem Tina ali Tinkara.Ime je bilo nonina zelja,oce pa ne in seveda je obveljala njegova.
Imas pa krasne otroke! Lp Babi

Hvala za kompliment na naše otročke in v zvezi z imeni le še to, da jaz sem pa premišljevala, da bi morda Tinkaro potem preimenovali (pa ne doma, npr. v šoli) v Tinko.
Še enkrat pozdravček in lahko noč vsem!

Vladka

Pri nas godujemo novembra in je prov fino. Poznam pa punčk, k sta točno na dobili Martinovo čist X ime – Jerca pa Elizabeta (BEti), pa sta tud prisrčni.
Je pa fajn, da si “zaslužen” za to božjo pijačo, a ne …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close