Kuharski recepti-TORA
Kuharski recepti- TORA
Avtor: nani
Datum: 06-11-03 20:57
Pozdravček!
Tudi jaz sem nova na tem forumu in moram reeči, da me je čisto obsedel. So mi pa te strani res v zadovljstvo, ker zelo rada kuham in pečem. Sploh pa mi zvečer paše, da se po celodnevenm ukvrjanju z mojima sončicama
( sem namreč na porodniškem dopustu) parkiram za računalnik in se malo sprostim.
Doma imam veliko kuharskih knjig, med katerimi so mi najljubše knjige pokojne sestre Vandeline. Najrajši pa imam recepte, ki so že ničkolikokrat preizkušeni. Tako sem danes brskala po postih in našla tudi tebe). Prosila bi te če bil lahko tudi meni poslala tvoje zbrane recepte. E-mail naslov Bostja.Skrlec@siol.net, če ne bi šlo prek, ti bom poslala še en naslov, seveda, če boš spoh pripravljena poslati.
Hvala in brez zamere.
Nani
Tora če boš mela čas in voljo se tudi jst priporočam za zbirko receptov.
Hvala lepa in lep ponedeljek želim
sonči
Tudi jaz bi lepo prosila za recepte na naslov: margogomar@hotmail.com.
Najlepša hvala.
Joj, tudi jaz bi prosila za recepte.
Moj mail: kresnica_kresnica@yahoo.com
Prosim…res bi bila vesela.
Ja, imaš prav. Imam enega škrat v računalniškem kotičku in ga ne najdem. Še enkrat naslov Bostjan.Skrlec@siol.net. Zdaj bi mogla stvar delat. Še enkrat hvala. Se vidiva na srečanju!!
Nani
Tora, pozdravljena!
Tudi jaz sem malo firbčna, kaj vse skrivaš v tej svoji zbirki. Če imaš to vse pripravljeno za pošiljanje preko e-pošte in ti res ne vzame več, kot nekaj minut časa, bi te za kopijo prosila tudi jaz.
Hvala že vnaprej in lep pozdrav!
Vladka
Tudi jaz bi jh bila vesela
patr@siol.net
Hvala
Forum je zaprt za komentiranje.