Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika okisana cebula

okisana cebula

pa sem zopet prisla na svoj racun!!:))
cebulo obozujem!
danes sem pa naletela na ta recept.
naj ga delim z vami!:))

10-14 cebul /srednje velikih-lahko je par tudi rdecih/-jaz bom dodala se par salotk:))
olivno olje
limonin sok
sol,poper
pest natrgane rukole

cebule /neolupljene/ zlozimo v pekac /samo pomazan z oljem!!/ in jih specemo
ko se ohladijo,jih olupimo,zacinimo z olivnim oljem,lim.sokom,soljo,poprom in potresemo z natrgano rukolo.

po moje je to top !! 🙂 lp petra

Hej Petra,ce bos zapikala vsaj v kaksno se nageljevo zbico(ce imas rada),bo se boljse.To si je moja teta delala za vecerjo.Ona je vmes dala se kaksen malo skuhan krompircek,da je bilo dovolj za vecerjo. Lp Babi

to z zbici je dobra ideja!! mene so malo mikale kapre!!:) bi slo,kaj pravis!? kapre so za cebulo…no,ja…skoraj na drugem mestu!!:;) lp petra

Ves,zdaj imam prav ta okus z zbicami v cebuli in ker je cebula malo sladka,me je ob besedi kapre zatreslo. Jih imam tudi jaz rada,tu pa …
no ,lahko poskusis in presodis. Lp Babi

kapre z zbicami ne bi sle. pomislila sem na to ze prej. imas prav.ze sama cebila je malo sladka…lp petra

Ko smo ze pri tem, da je cebula sladka: predprejsnji vikend sem sla na mali jesenski sejem v gradu Ulriksdal, kjer so med drugim prodajali domace marmelade. Ena izmed njih je bila marmelada iz rdece cebule. Zelo dobra! 🙂

danes sem naredila cebulo!! zelo dobro!! za moj okus.ker sem “cebulna” !:)) nisem dala klinckov…se nisem mogla upreti in sem narezala malo kaper….dobro!! lp petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close