Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Pirini kosmiči in pirin zdrob

Pirini kosmiči in pirin zdrob

Danes sem tole dvoje videla v mercatorju. Že na forumu “Prehrana, trening in oblikovanje telesa” je bilo nekaj govora o zdrobu, nič pa o uporabi oz. pripravi…..
Mogoče katera ve, kako se pripravlja pirin zdrob? Proizvajalec je BIOTOP, rjavkasta vrečkica. Na embalažo sem že gledala, vendar ne piše čusto nič o tem kako in kaj! Prav tako ne piše nič za pirine kosmiče.
Sama sicer predvidevam, da lahko s pirinimi kosmiči ravnam tako kot z ovsenimi, a za zdrob pojma nimam….
Ga je mogoče že kdo uporabljal alia pa če kdo ve, kaj vse se da iz njega naredit – mogoče dodatek kruhu, narastki, polnila….???

LP Zala

Kaj res nobeden ne ve? :(((

LP

Jst tud še nisem nič od tega probala, a če bi delala, bi nardila tko k z ovsenimi. Namočš, dodaš mleko pa suho saje, al pa jih vmešaš za polpete ipd.

LP

Ja, za kosmiče po moje to že velja, ampak kaj in kako pa z zdrobom?

LP

Skuhaj ga kot vsak drug zdrob, s tem da občasno probaj, kakšen se ti zdi (dovolj, premalo kuhan…). Sem tudi sama jezna, da na teh rjavih vrečkah prav nič ne piše, kako in kaj…

LP, Staša

Ja, to zanima tudi mene 🙂
A je bolj zdrav od običajnega? Oz. manj redilen (kakor sem spraševala že na drugem forumu :))

Manj redilen 100% ni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close