zvoki iz želodca
Če je kdo imel oz. ima takšne težave, naj mi pojasni, kako naj si uredim prehrano, da mi ne bo kar naprej krulilo v želodcu. Zjutraj, ko se zbudim in predno grem v službo, moram obvezno jesti, drugače je do malice groza (pri tem se včasih prav silim, ker mi še ne paše), poleg tega pa se mi največkrat ta zadeva pojavi na predavanjih in lahko si mislite, kako je neprijetno. In potem se bašem s sendviči, čokoladami in vsem živim in se redim kot pujs, samo zato, da ne bi motila okolice. V bistvu se res silim. Kaj naj zaužijem oz. kako ublažiti to težavo? Sem na pravem forumu? P.s. recepte imate ful dobre
Mislim, da čisto natančno ta pravi forum to ni, poskusimo pa lahko… 🙂
Po mojem za zvoke ni toliko kriv prazen želodec, ampak zrak v želodcu. Če pomaga, da nekaj poješ, se mogoče drži sadja in jogurtov. Jabolko lahko spraviš v še tako majhno torbico, zredš se pa od njega zanesljivo ne. Mogoče bi bilo dobro tudi, da se malo opazuješ, kako ješ… če pogoltneš zraven veliko zraka itd… ali pa, recimo, kaj ješ…
Nič pa ne bo škodilo, če vprašanje zastaviš tudi na desni strani – tam, kjer dobiš strokovni nasvet od zdravnika.
Hej, jaz imam blazne probleme z napihnjenostjo trebuha pa ne vem več kaj naj naredim. Začelo se je v začetku julija in še sedaj ni bolje. Bila pri zdravnikih, na UZ, pa imam menda zrak v želodcu.
Tudi z ogromno vode sem že poskusila, pa me včasih že po enem malem kozarčku napihne da sem taka kot nosečnica :(((((
Tudi jaz ne vem več, kaj še sploh lahko pojem in kaj je priporočljivo in kaj ne …..
LP Zala
Evo, enako je pri meni. Zjutraj sem vedno jedla, pa mi je na vseh predavanjih krulilo, kot da že najmanj cel teden nič ne bi pojedla. In če si še bolj suhe postave, te vsi takoj gledajo, kot da si največji anoreksik (tudi če sicer uživaš v hrani)… Nerodno, res. Kaj pomaga? Pojma nimam: tudi jaz raje kaj prej pojem. Aja: jabolko je bil definitivno minus – po tem bil bilo še bolj glasno… Za prvo pomoč pomaga tudi kak bombon.
Forum je zaprt za komentiranje.