Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika pinjenec in droži

pinjenec in droži

Kupila sem strojček za prko kruha. Imam več vprašaj.
Prvo je znano že po naslovu: kaj je to pinjenec in kaj so to druži. Te sestavina so navedene v receptih in ne vem točno, kaj je to?
Drugo vprašanje: kruh mi vzhaja in je lep. Preden pa ga začne peči, pade za cca 2 cm dol. Kaj moram popraviti, da se to ne bo zgodilo. Rada bi imela kruh s kopico. Drugače je kruh dober.

Verjetno imaš strojček od Severina – tako kot jaz. In ravno včeraj sem pod naslovom “na pomoč” spraševala kaj je to pinjenec in droži. Sem dobila odgovor in si ga lahko prebereš.
Zakaj pa ti kruh pade 2 cm dol pa ne bi vedela. Ali daš toliko sestavin kot piše? No, tudi meni se je to zgodilo, ampak samo 1x, drugače pa vedno kruh odlično izpade.

LP, S.

prevec kvasa?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close