Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Slike s prvega “šporget žura”

Slike s prvega “šporget žura”

No, ogledala sem si slike s prvega šporget žura v Trzinu. Najprej seveda Babi! Draga Babi, kok imaš pa ti zlate učke in zlati pogled! In poleg tega še megastično kuhaš. Ob tistih morskih pojedinah sem pošteno cedila sline!

V bistvu sem vas – vse udeležence šporget žura – hotela tule pohvalit, da ste svetovne face, ker ste se v tako velikem številu odzvali in kuhali do norega.

Primož, tebi pa želim, da bi dobro metal mreže, parangale, trnk, …., ko boš šel v šolo k bratu od Babi.

Kar tako naprej!

Hej,draga Taja!

Ravno sem napisala Primozu se eno pohvalo,kaksno kraljevsko sahovsko potezo je napravil,ko je prisel na dan s tem “sporgertskim” srecanjem.
Se nam bos naslednjic pridruzila tudi ti?
Hvala za prijazne besede in samo majhen popravek.
Ribic ni moj brat,je moj svak-torej moz sesrte Bojke.
Sicer je itak kot brat,tako fajn fant je!
Na ribarjenje se pa spoznas,po izrazih codec!!
Lep pozdrav z obale Babi

Taja,

to ribistvo bo treba dozivet , brez skrbi,

mi ej pa vsec ime srčanja.

ŠPORGET SREČANJE ali ŠPORGET ŽUR

HVALA

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

sporhet zur—mi je zelo vsec !!:)) lp petra

Meni je tudi bolj Šporhet s H-jem blizu ;))

LP, Staša

:))) – Se vidi, kje so “korenine” hehehehe… Tudi mene je tisti “g” malo zmedel, hehehe…

Lp, mishika

:)))

LP, Staša

Hej,na Goriskem smo pa rekli ” spargert” kar z dvema r in a in g.

Majhna Slovenija,pa toliko narecnih izrazov. :))) Babi

Babi, zelo rada bi se vam novembra pridružila za šporgetom, vendar še nisem 100%-a. Delam namreč na zelo pomembnem življenjskem projektu in če mi bo uspelo, potem ne bom kaj preveč žurirala okoli. :))) Na “to” čakam že nekaj let in če mi sedaj uspe, bom verjetno zelo pazljiva!

Ja, na ribarjenje se pa mičkeno že spoznam. Letos sem v Dalmaciji vsak dan lovila skupaj z domačini na različne načine (z vršami, mrežami, parangalom,…), mož pa itak lovi s podvodno puško. Lovili smo celo jastoge in jih tudi ujeli. Da ne govorim o dobrotah, ki sem jih jedla tam doli… njami!

Babi, tudi, če se novembra ne vidimo, bodi še naprej takšna luškana Babi.

Veliko uspeha v kuhinji in tudi tako! Name si naredila res velik vtis tule na forumu. Tako zelo me spominjaš na mojo mami, ki je tudi tak sonček kot ti!

Čau, Taja

Primož, bejži kar zdej na morje lovit ribe! Ravno prejšnji vikend je moj mož skupaj s frendi ujel (sicer v Kvarnerju) ogromnega Zobatca, ki je tehtal cca 7kg. :))

Sem vesela, če ti je ime žura všeč. Sploh ne vem, kako mi je to padlo na misel, ampak, ko takole gledam, se tudi meni dopade.

Pozdrav, Taja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close