neuspesen vpis recepta v “recepte”
Hej,Ursa! Jaz sem vceraj vpisala recept za omako k testeninam,objavljena danes. Je Primoz povedal,da vsak recept preverjajo.
Mene pa zanima,kaj je z rubriko Komentar.Mislila sem,da lahko kdorkoli kaj napise, recimo ,kako mu je uspelo,ali kaksno pripombo.Pa vidim,da se ne da. Ali cesa ne razumem,ali ne delam prav?Prosim za odgovor.Hvala.
Lep pozdrav vsem Babi
imenujejo se tako samo zaradi svojega izgleda – ne vem, če si kdaj videla pravi koroški rženi hlebec?! Če si ga, potem boš vedela, kako izgledajo. Če pa ne, ti lahko pojasnim samo tako, da si predstavljaj, da se temna kroglica razleze in naredi lepe razpoke…. Razpoke ostanejo temno rjave, sladkor v prahu pa bel – kot z moko potresen hlebec… Poskusi, morda ti bo všeč. Upoštevaj pa raje moje opozorilo glede dodajanja sladkorja – da ne bodo preveč sladki….
zivjo!
🙂 kolk ste fejst! sploh se ni treba cloveku matrat in odgovarjat, ko pa so vsi odgovori ze napisani, predno do konca preberem vsa vprasanja :))
ampak vseeno na kratko:
vsak recept je treba najprej pregledati in potrditi, sele potem se bo pokazal na strani. to je pac zaradi zascite, namrec kaj lahko se najde kaksen kekec, ki vpisuje kozlarije, na taksen nacin pa se prepreci prikazovanje taksnih morebitnih zlehtnobnih vpisov.
komentarje pa lahko vpisejo samo tisti, ki se prijavijo v aplikacijo. tudi to je zal varnostni ukrep… komentarji so pa cisto brez preverjanja… ko se ga vpise, je tam 🙂
se bom tudi potrudil in cimprej dopisal tudi navodilca za uporabo. obljubim!
lep pozdrav,
TurboPujs
Forum je zaprt za komentiranje.