Najdi forum

PRIMOŽ!!!

Enkrat sem že dajal pripombe na novo obliko in ureditev strani Prehrana in takrat sem bil prijetno presenečen, ker si jih upošteval.

Tokrat pa bi te rad opozoril na to, da posti niso razvrščeni po datumu (uri) nastanka originalne teme, temveč (verjetno) po datumu (uri) zadnjega odgovora, kar je drugače kod pri drugih temah na med.over.net. – skratka, vsakič ko odprem to stran, je razvrstitev postov drugačna. Kot uporabnika me to moti, saj moram včasih za nove teme (ki so stare morda dan ali dva) brskati kar daleč spodaj in vsakič sproti brati in ugotavljati, katere poste še nisem odprl in zakaj.

Če pa si takšno razvrstitev predvidel namenoma, pa se opravičujem, verjetno si v tem videl kakšno prednost.

Pa lep pozdrav vsem prisotnim,

Korl

Ojla! Meni pa tale način ful ustreza. Posti so razvrščeni po datumu zadnjega odgovora in tako vem, da so posti z zadnjimi odgovori na vrhu. Pa še z rdečo je zraven napisano Novo! in tudi tako vem, da ga še nisem prebrala. Post, ki ga pa sploh ne odprem, je pa tudi drugačne barve (temnejša siva). LP Daša

Meni je tudi všeč in me nič ne moti.

LP, Staša

Nekaj časa nazaj je bila na Primoža naslovljena prošnja, da bi bilo tako, kot je zdaj. Torej, da bi bila novejša sporočila na vrhu. In Primož je tako naredil. Na forumih, kjer ni toliko prometa je to mogoče, na ostalih pa bolj težko. Meni je tudi všeč, čeprav prej nisem bila preveč za to.

Jaz sem bila kar malo zmedena ob prebiranju tega foruma. Večinoma samo pogledam na hitro, odprem kar me zanima in mi ni bilo jasno, da se mi ob vsakem novem odpiranju pojavijo drugačne teme. No, zdaj vem zakaj.

Pa me kljub temu, da sem samo bralka to moti, predvsem pa ta sivina….se mi zdi, da bi na ta forum pasala kakšna bolj živahna barva.
Pa brez zamere vsem, ki ste tukaj tako aktivni, zalo fajn vas je brati.
Lep dan želim vsem skupaj, K.

OK, OK, saj ne vztrajam. Moti me le, ker berem tudi druge forume (na med.over.net), pa so posti razvrščeni drugače, vsaj zame bolj logično. Sicer pa je vedno poleg naslova teme tudi datum in ura zadnjega sporočila.

Meni je tudi vse čisto OK, le priznam da mi je bila prejšnja modra podlaga oz. ozadje bolj prijazno, namreč ni tako zelo “bodlo” v oči……sicer pa sem se bolj kot ne že navadila……….

Lep dan,
zala

Meni je ta način bolj všeč. 🙂 Tako lahko o eni in isti temi (npr. kako pečem palačinke) pišemo cel teden pod istim naslovom. Kar je meni bolj logično in bolj pregledno, kot pa v primeru, da posti “potonejo” in je treba odpirat vedno nove, tudi če gre za isto stvar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close