Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Novo srečanje :-))))))))))))))))

Novo srečanje :-))))))))))))))))

Kdaj?

Še ne vem 🙂

Bi pa bil enkrat v novembru, pred decembrom in bi imeli na razporedu

BOŽIČNE UMETNINE IN NOVOLETNE

kaj pravite?

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hej,zdaj,ko poznam ta krasna dekleta,prideva s sestro za gotovo.
Kaj pa ostale?
Primoz,tvoja ura me res stalno opozrja.Ves,od nekoga,ki me zelo dobro pozna,sem dobila lani novoletno voscilo s tekstom,ki si podaja roko s tvojo uro.Ti bom poslala in bos presodil sam.

Lep soncen pozdrav z obale od naju obeh Babi

Zdaj pa dosti;)) Zdaj pa moram priti;)
Ne vem, kako bom kaj v pomoč, ampak me boste že ponucali;)

Iiiiii… Bomo spet pekli in kuhali :)))))))). Če bo pa srečanje na petek, pa še raje 😉 – prideva potem spet dva in kitaro prineseva, da ne boš sam brenkal (no, saj moj tako ne zna brenkat, ampak bolj poskuša 😉 ). :))))))))

Joj, a bo kmalu november????

Krasno, tokrat moram prit, pa če dopust vzamem, ha, ha .. oz. prideva dva.

Odlično!!!!!!!!!!

Upam, da nam boš čimprej posredoval datume na izbiro, al pa sam enga, da bom vedla v službi povedat da pač mene takrat NE BO. Pa če bo mogel sam šef delat! :)))

Si te kar predstavljam, ko sam pri sebi zdele godeš, “matr bo dobr, k pr norcih” ! ;)))

Pozdravček,

Petra

Upam, da v drugi polovici novembra, grem še na dopust za 1 teden tam nekje v začetku nov.
Drugače se pa veselim….zelo….

Tokrat pa tudi jaz pridem 100%. Prideva dva. LP

Najbolje bo, da bi se dobili čimprej v novembr, da lahko potem do bažiča še malo treniramo…

Se vidimo

Ja, itak, da sem za :)) Upam pa na konec novembra.

Če bo šlo, pridem….. predvčerajšnjim so tudi moje pitulice uspele, jupiiii. Vendar jim nisem smela dodati zelenjave, ker imam same dedce pri hiši…:-( Ampak je bilo zelooooo dobro. Za vse – ne samo zame. O, Babi, še kakšen tak recept lepo prosim!

“Vendar jim nisem smela dodati zelenjave, ker imam same dedce pri hiši…:-(“

Kaj pa bi naj to pomenilo??? :)))))

LP, Staša

Ja, ja, soseda… Ampak tokrat za malo dalj časa? 😉

To je pa tisto – če ni šnicl, ni dobro ;). Pa bog ne daj, da je zelene barve… :))))))

Joooooj, poznam to… iz preteklosti :))

SEVEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Samo, a se kdo spozna na čaranje? Ker prosim, da začarate, da takrat nihče ne zboli! Jaz sem namreč še vedno na bolniški, počasi gre na bolje, sem pa še čisto brez energije.

No, zagotavljam, da se bom do novembra že postavila na noge :))!

In morda bi bilo res fajn, če bi se več možičkov oz. partnerjev ali pa nasploh moških kuharjev odločilo, da pride zraven!

Se strinjate, punce?

Pozdravček, Vesna

A če čaramo? Ne, pač pa razne zvarke delamo, kot starodavne čarovnice… No, pa saj to je neke vrste čaranje, a ne?

Torej: recept, kako ne zboleti… Vsak dan popij limonado (domačo, z medom). Vsak dan pojej košček kvasa. Redno se je potrebno gibat na svežem zraku. Nikoli biti premalo oblečen (spodaj vedno raje kakšno majico več, kot premalo) – noge imeti vedno na toplem… No, nekaj navodil… pa če se boste doma vsaj teh navodil držali, ne bo sile 😉 :)))))

jaz bom kar mishiko vzela za tiskovno predstavnico, kaj praviš?! :-)))
Pozdravček obema.

upam. Ne – raje – delam na tem.
Pridna bod’! :-))

Ja, jaz bi tudi prišla! 🙂 upam da bo čas dopuščal(pa starši) in pa seveda da bo prevoz. Evita, če bi bilo kaj glede prevoza, a lahko tebe kontaktiram – ker si rekla da si iz Velenja (jaz sem iz SG)?

LP Zala

Hej,Vesna!
Imam te na sumu,da si prevec na obalo za sonckom hodila in se tudi kopala.Imam zapisano v glavi,kako sem nek oktobrski ponedeljek v soli razlagala,da sem se v soboto in nedeljo kopala v Kanegri.V torek pa angina,ki je za otroke bolezen fina,za mame in trsice prav nic.Od ravnatelja sem dobila poduk.ker je morala kolegica nadomescati(torej dopoldne in popoldne),sem imela strasno slabo vest.
Malo sale ne skodi!!:)) Cimprej se spravi na noge,je rekel meni ravnatelj! Jaz pa,ubogaj Mishikine nasvete in se pocrkljaj Babi

A mene tudi vzamete?

T.

Ja Primož: datum določi čimprej, tudi jaz sem za drugo polovico novembra. Če bo datum določen, je lažje vse uskladiti pravočasno. Čudovitaaaaa ideja, da se zopet srečamo. pozdrav Mica.

Joj,Tinkara C!
Ti pa dobis posebno vabilo,ce ne od drugih,pa od mene.Ne bos se mogla izgovarjati na kaksno bolezen. Pa se koga pripelji zraven,recimo prevajalko. Lepo popoldne Babi z obale

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close