Najdi forum

jetra

danes sem mislila narediti jetra. ponavadi jih kar na hitro popecem/mlada goveja/,ali pa naredim v omaki_vec ali manj klasicni!:)) ima kdo kasen bolj “poseben” recept? za spremembo! lp petra

mmmmm, ni jih čez pažena na čebulci!

ja,to je pa tretja varianta,ki jo delam….glede na to,da cebulo obozujem-o bi v koncni fazi lahko naredila tudi taka. lp petra

Pečena na žaru? Povaljana v drobtinah in ocvrta? Kaj več pa res ne vem..

Hej Petra,
za spremembo jetra na čebuli oplemenitiš takole: pri koncu dodaš popra in mlete rdeče paprike, zaliješ z čim boljšim konjakom in kratko prevreš. Se splača poskusiti!
Pa dober tek in lep pozdrav, Nančika

hvala!! so ze narejena..poleg obvezne cebule sem dala s 1-2 stroka cesna..pa timijan in majaron..pa 1/2 dcl vina…pa limonin krhrej…pa malo gorcice…malo smetene ze kuhanje… je “ratalo” maaalo drugace:)) lp petra

Jaz včasih za spremembo naredim pražena in prelita s tržaško omako. Ampak pražena v veliko čebule so pa še vedno zakon.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close