Najdi forum

za Mishiko

Mene pa zanimajo tvoji cookiji.Danes naj bi se zadeve lotil,pa sem malo nezaupljiv.Zanima me ali v tem receptu ni res nič moke?Prosim pomagaj!Jutri pridejo tamladi pa bi se res rad malo pobahal….Prosim vse,ki ste te cookije že pekli,da mi pomagate…

Hehe, ne, res ni nič moke… a so vseeno dobri ;).

Nič ni lažjega – kot rečeno: najprej čokolado v multipraktiku zmelješ (nič se bat, če bo malo bolj hrupno – čokolado pa prej raje v male koščke zlomit), dodaš sladkor, maslo in orehe/lešnike/mandelje. Čisto enostavno. In maso na hladno za nekaj časa. Samo lepo po navodilih, pa ne bo nič hudega 😉 :))))).

Pa dober tek, mishika

Še eno vprašanje… a se lešnike zmelje popolnoma? Kaj misliš, če bi jih zamenjala z mletimi navadnimi keksi?? Naši namreč niso navdušeni ne nad orehi, ne lešniki, ne mandeljni, no morda jih popolnoma zmleti ne bi motili… Sem pa zadnjič delala blejsko grmado brez orehov, pa je kar nekaj manjkalo.
Lep dan!

Vladka

Ja, zmleti – če so čisto na drobno mleti, še opazili ne bodo ;).

hvala!Zdajle grem v nabavo….

Ni za kaj :))).

lp, mishika

sem samo občasno tukaj, pa nisem našla recepta za cookije , a ga lahko kdo napiše? prosim!!!

Poglej pod temo “cookies” – funkcija “išči” ti bo pomagala dalje… Je pa že malo starejša tema…

lp, mishika

hvala, sem našla!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close