Medvedek Pu
Draga Babi,
tako sem vesela, da ti je všeč. Za dolge zimske večere ob kakšni kavici ali čaju ti bo mogoče prav prišlo. In če dobiš kakšno druščino, tako pisano, ki tudi mene kdaj obišče.
Zelo sem vesela zate in vse vas, da ste včeraj skuhali tako dišeče prijateljske vezi.
In moram ti povedati, da mi nekako ni dalo miru s tistimi Prečudovitimi pesmicami in prijazna prodajalka v eni izmed naših knjigarn v našem mestu mi jih je priskrbela iz Kopra. Poskušala je v vseh knjigarna po Sloveniji in jih odkrila v tvojem mestu. Ja od tebe so prišle k meni. Sicer dve in to Prečudovite pesmi o dežju in Prečudovite jesenske. Te jesenske so res prečudovite. Mnogo pesmic v njih znam na pamet in naučil me jih je sine, ko jih je prinašal iz vrtca domov. Kako topli spomini so prišli na plano ob njih. Kar spomnim se sineta, ko jo je povedal in kako sva jo skupaj prepevala. Zdaj pa učimo že malega pikec in kostanjček zaspanček že zna, pa ježek teka teka, pa kako zna po svoje povedati … In barve v tej jesenski knjigici so prava umetniška mojstrovina – nimam besed. Hvala ti za namig zanje – sama jih ne bi nikoli izbrskala. Vidiš, tudi ti toliko daješ, pa ne samo meni in tudi jaz ne najdem lepše besede kot je HVALA.
Topel objem ti vračam in pridajam še en poljubček
Medvedeka Pu-ja
Hej,medo!
Res sem vesela,da si jo prav pri nas dobila.Sama najveckrat kupujem v Librisu in sem tam tudi povprasala,pa jih niso imeli.Nisem pomislila,da bi iskala se kje drugje.No,ti si izbrskala in uspela.Seveda,saj tebi itak vse uspe!!
Nimam besed,toda to ti lahko povem,da mi bo vse zelo koristilo,saj imam takih malih obiskov vedno dovolj.In vse bo imelo svoj poseben prostor v mojem srcu in na polici. Vesela sem za tvoja soncka!
Zal mi je,da nisi prisla tudi ti z obema.Upam,da bo se prilik.
Vsem res topel objem in poljubcke Babi
Dragi Medvedek Pu!
Ne vem kdo si, ampak sele zjutraj mi je uspelo razviti tvoje darilce (od utrujenosti dobrih jedi in po super srecanju smo dobesedno popadali vsi trije v druzini v posteljo).
No, in danes zjutraj berem sporočilce – pesmico nasi 1-letnici, ona pa je veselo s svojim kazalčkom kazala na 3 medvedke in ob vriskanju vzklikala: “To, to to!!”
Hvala za lepo presenečenje!
Nika
danes malo tečni… prilagam še svojo zahvalo..
ni šlo za vaše srečanje, se opravičujem, ker nisem iz istega štosa – a hvala Pu za recept za testo, ki je uspelo – MISHIKI hvala za navodila za kreme – bilo je mega! naš mici je danes štiriletnik!!!! in velik natanko 101 cm (jupi, še meter smo premagali 🙂
Hvala Puju tudi za čestitko in pesmico o majcenih stvareh… polepšala si nam dan :-)))
Punce in fantje, hvala za prijaznost, da sem lahko za zahvalo izrabila vaš forum, hvala za recepte za preprosto torto, prijazni ste bili…
je že res, ljubezen gre skoz želodec… in tukaj ste vsi krasni, sem že malo zaljubljena v vas :-)))
Babi, naslednjič, se še jaz prikažem na tvoji kuharski seansi…
T.
Draga dekleta, upam da vas smem tako nasloviti,
tudi meni je zelo lepo ob branju teh vaših postov in posta z vašega srečanja. Res sem vesela teh vaših “skuhanih dišečih” vezi, ki vas bodo še močneje povezovale. In vsi ste delo dobro opravili in kot pravi pesmica, tudi to je sreča … pravzaprav je vsak dan … samo čisto prava očala moraš imeti … ha, ha … saj jaz tudi tista svoja rožnata kdaj kam založim in hvala “dobri energiji” čisto vedno jih ob pravem času najdem.
In draga Babi, hvala ti, ker mi nesluteč pri tem kdaj pomagaš.
Zdaj pa še malo sladkornega obliva za konec, kot se za ta forum spodobi
topel objem in poljubček od
Medvedka Pu-ja
Forum je zaprt za komentiranje.