Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika DAN D – JUTRI OB 16H

DAN D – JUTRI OB 16H

lahko tudi kakšnominutko prej, še enrkat, da vidimo koliko jih pride, štemplanje velja samo enkrat, če pa pride še sestra, mož, pa lahko dvakrat .-))

primož

mater bo noro :-)))

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Evo, štempl. Eden za zdaj… Mogoče pride še moja boljša polovica – rad je, ampak mu je nerodno in se boji, da bo moral posodo pomivat 😉 (ga še prepričujem, da ne bo ravno par ur sam po Ljubljani okoli lutal)… :)))))))))

Evo mene. Mi je sicer malo nerodno, ker je moj pekarski izdelek tak, kot bi se kdo zafrkaval, ampak če bom na to gledala lahko doma ostanem. Se vidimo!

Pridem. Mogoče tudi mož.

Pridem.

p.s.
ali ni bilo receno ob 17h?

lp
Nika

Pridem.

Ojla!

Pridem! Če se ne bom zgubila do tja! :)))) Sem šefico že 14 dni nazaj napadla, da mi je razložila, kako do tja pridet. Upam, da me ni zaje..la! :))

Petra

Tudi jaz… Mora biti Gorenjska dobro zastopana! LP Daša

Tudi jaz pridem!
Na žalost brez sladice, ker jaz pečem samo sočne sladice! Bom pa probala od ostalih in si zapisala recepte!

Če bo le dopuščal čas (nepredvidljiva služba) pridem tudi jaz!

LP Štajerc

Pridem! s seboj prinesem vino, ker ne vem kje na gorenjskem naj bi imeli dober mošt. Vino pa je garantirano dobro, vsaj zame – pol suho štajersko, belo. Pozdrav Mica.

Dem se poštempljala!

Jaz tudi pridem…..

p.s. kaj bo pa pecivo pa še nevem, ker se mi vse podira-plani (materiala še nisem dobila)…….

pridem

Hej,vidim,da jih je precej manj kot na prvem seznamu.Da nas bo vec,pridem tudi jaz,Babi.Z mano bo moja sestra,ki sele dobro kuha.
Saj gleda ob 12h na TV najbolj “in “italijansko kuhinjo.Ce bi imela se racunalnik,bi vam takoj porocala in svak bi imel kosilo ob 16h namesto ob 14h. Do sedaj ni bilo se nobenega njenega recepta,samo moji.Jih hrani,dokler ne dobi racinalnika.

Torej: Babi in Sister

Hej, nona Karolina,to sem te vesela in vseh ostalih tudi!
Na svidenje jutri Babi

Sem videla šele danes.
Pridem, pecivo pečene.
LP Mateja

pridem tudi jaz?
Samo peciva ne bom utegnila speči, smrk….
A lahko?

preveri svoj mail….

da navedeni mail ni pravi……:-(

Prideva dve.

lp
Modra

Pridem z mojo krasno Babi.

Dragi prijatelji,
nisem Babina Sister – žal se srečanja ne morem udeležiti, ker se danes začenjajo predavanja na šoli. Želim pa vam prijeten popoldan in veliko užitka pri ustvarjanju dobrot.
Za prihodnje srečanje pa navijam za soboto.
Lepo pozdravljeni,
Sister

Mene žal ne bo grem po dolgem času spet mau domov kjer me že zelo pogrešajo – poleg tega mam planirano nabiranje gob za ta vikend – preživljanje časa s familijo. Drugič upam da mi bo bolj ugodno in pridem.

Lp Oliver

Je že dalje odposlano… Aja, se še enkrat štemplam – tudi moj dragi si je premislil 😉 – pride zraven :))))))))).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close