Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika clintonovo pecivo

clintonovo pecivo

ojla
ima katera recept za clintonovo pecivo, ker sem ga zadnjič jedla in je njami.

lp

Hej,nam lahko opises,kaksna sladica je to?Nimam pojma in se nikoli slisala.
Taksna je moja nevednost in radovednost tudi.Lep pozdrav Babi

ja spodaj je navadno biskvitno testo- čar pa je v kremi- mislim da mora bit malo skute, pa kakšna smetana, malo ima okus po desertnem vinu.
na vrhu pa je čist tanka plast sladke smetane.

Baje se imenuje clintonovo pecivo- sem ga jedla na enem ohcetu in je fantastično- še meni ki nisem od sladkega.

Če se ti kej sanja in če imaš v svojih beležkah kej podobnega bi te prosila za recept- pol bom pa pekla da vidim če je to to.

lep dan b

Glej,nekaj podobnega sem pred nekaj dnevi kupila v nasi “Vrhniski pekarni”,ko so imeli posebno promocijo pod imenom Irska rezina.
Krema je bila res enkratna,imela pa je okus po tistem Irish cream liquer-ju,v ploscati, okrogli, cutari podobni, rjavi steklenici.Bom malo popihala na duso in mogoce uspem dobiti recept za kremo.Saj potem das notri lahko desertno vino.Ce dobim- dam naprej! OK?

Lep pozdrav Babi

ja babi ti si carica. če dobiš bi te prosila za recept, ker to je noro dobro.

Ion, pišeš da si jedla to pecivo na ohceti – ali bi lahko koga od tam prisotnih vprašala? Sedaj pa že mene firbec matra. Po opisu ne poznam tega peciva.

🙂
babi, ce rabis Vrhniske peke, evo Vrhnicanke 🙂 ce ti ne uspe dobiti, bom jaz poskusila, dela sestricna tam!

Nyah

Nyah, čao. Že dolgo iščem recept za kremo za vrhniške lincer (išler) piškote.
Ali lahko prosim vprašaš sestrično kako se naredi ta krema? Hvala ti za trud.
oli

ja recept dobit – bi blo fajn sam problem je ker je blo pecivo naročeno in gospa, ki je pekla pravi da je to njena skrivnost- krema namreč in noče povedat kaj je notri.
Mi je pa ena na ohcetu povedala da naj bi se imenovalo clintonovo pecivo, tako da niti za ime nisem sigurna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close