Najdi forum

Šlag pena

Kako bi jo naredil sam doma? Saj vem, da jo lahko kupim, le informativno me zanima, kaj je noter takega, da se zadeva zgosti in naraste.

LP

staša,
o tem sem že jaz razmišljala kar precej časa nazaj….gledala sem sestavine in med njimi mi je edina uganka modificiran škrob – in v tem je po moje finta!
sem mislila da bi bilo lahko to enako navadnemu jedilnemu škrobu = gustin, vendar mislim da ne bo šlo ker pač to enostavno ni enako (na škatli od gustina piše “fini jedilni škrob”).

Torej, če bi kdo karkoli vedel o modificiranem škrobu, prosim, če lahko mnenje deli z nami,

LP Zala

Hja, pojma nimam, kakšna je razlika med enim in drugim… pa si kdaj probala z navadnim? Čeprav dvomim, da bi šlo…

LP

Ne, niti z navadnim nisem probala ker tudi jaz mislim da ne bi šlo….
Torej, imate kakšne ideje?????

Zala

pri modificiranem skrobu gre po mojem mnenju za nekoliko spremenjen kemizem- dodane ali odvzete nekatere funkcionalne skupine,kar privede do zeljenega ucinka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close