Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika nogometna žoga

nogometna žoga

Fantu bi za roj. dan rada naredila torto v obliki nogometne žoge in nevem iz česa bi lahko naredila črno-bele kocke! Glede na to, da sem pri peki še začetnica, bi bila zelo vesela čimmanj zakompliciranih idej!
Hvala vsem in lep dan!

Daj pobrskaj na http://www.kulinarika.net/portal.asp…… nisem sigurna 100% za točnost naslova, vsekakor na kulinariki, tam je bila pred cca. 1/2 leta tema ravno in je bila tudi razlaga kako narediti in okrasiti nogometno žogo…

Tu spet jaz : naslov je pravi, ko se ti odpre stran so na levi strani teme foruma, spodaj v tem kvadratu pritisneš na Vse in potem na številko 19, tam se ti odpre vse teme, ki so spraljene pod to št., naslov pa je Torta v obliki žoge, okotober 2002, tam imaš veliko idej in navodil…..veliko sreče….poročaj…..kako je šlo…

Bližnjica do tja je pa:

LP Daša

Tudi jaz bom poskusila konec tedna z nogometno žogo. Na kulinariki piše, da jo je spekla v okroglem kovinskem cedilu. A ima še kakšna idejo, kaj bi se razen tega dalo uporabiti za peko biskvita?

Lahko spečeš v navadnem okroglem (po moje bi bila potrebna dva biskvita), potem pa obrežeš v obliko žoge (polovice žoge), obrezke pa uporabiš za v nadev.

Tako bi se jaz lotila stvari.

lp

Pandica, ali pa narediš rolade, jih razrežeš na cca 1 cm debelo in jih polagaš v neko okroglo posodo, jaz sem uporabila kar posodo za vzhajanje kruha, je tako lepo okrogla. Jaz sem tako delala pikapolonico in je ratalo super.

Hvala za ideje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close