popečeni kruhki
LINA,
TUKAJ IMAŠ EN HITER IN KRASEN RECEPT:
NA DROBNE KOCKE NAREŽI POLI SALAMO, SIR DODAJ MAJONEZO, RUMENJAK IN MALO ZENFA, PA ŠE MALO SOLI. SAJ VEŠ TOLIKO DA DRŽI SKUPAJ SALAMO IN SIR. POTEM KUPI FRANCOSKO ŠTRUCO, NAREŽI IN NAMAŽI NAMAZ NA KRUHKE. LAHKO SI PRIPRAVIŠ ŽE VNAPREJ IN KRUHKE ZLOŽIŠ V PEKAČ. KO PRIDEJO PRIJATELJI PRIŽGI PEČICO IN PECI TOLIKO ČASA DA SE NAMAZ LEPO STOPI (MILSIM SIR) – SAJ BOŠ SAMA VIDLA. RAJE MANJ KOT PREVEČ.
TAKO ENOSTAVNO IN TAKO DOBRO …..
BRINA
Torej, toliko ste že napisale krasnih predlogov na to temo, da se mi pošteno cedijo sline. Res mi je nerodno, ker sem tako nevedna, ampak naj mi prs katera pove kakšna jajca ali pa rumenjake dodajate v te namaze, ali so surova, ali kuhana.
Podobne težave imam vedno tudi, ko je v receptih navedena smetana, pa ne vem ali gre za kislo, ali sladko; pa če je sladka, ali mora biti stepena… Kako naj to vem, če npr. piše samo: 1.5 dl smetane?!?
Skratka l’po pros’m če mi sporočite tole o jajčkih! LP Daša
Forum je zaprt za komentiranje.