Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika SLADOLED IN…

SLADOLED IN…

POZDRAVLJENI!
Ta vikend pričakujem prijateljice in najprej bom ponudila sladoled vendar ne vem, katero pijačo naj postrežem zraven. V mislih imam alkoholno vendar ne premočno. Za ideje se vam že v naprej najlepše zahvaljujem!!!

Slastna zadeva je tole:

Kupiš sladoledni sorbet limona-vodka in peneče vino.
Na 1.5 dl vinčka daš 1 kepico sladoleda in dobro razmešaš recimo z metlicami za sneg.
Naliješ v visoke, ozke kozarce in po želji okrasiš.

S prijateljicami imamo to vedno poleti za aperitivček, pa tudi repete se prileže. LP Daša

Dasa,hej! Tudi pri nas je to priljubljena pijaca.Vcasih sem pa jezna,ker tega sorbeja limona-vodka ne dobim.Zadnjc sem si jih kupila na zalogo,bile so samo 4 banjice.Vse sem pobrala:od takrat jih nisem vec nasla. Lep pozdrav obema in hladen pozirek Babi

LIMONIN SLADOLED IN LIMONINA VODKA+PENEČE VINO PA SE DOBIJO VEDNO. RES OKUSNO.LP MAMA

Sorbet je res super dobra ideja.
Lahko pa pripraviš tudi cocktail Rdeče srce: Bacardi rum, vodka (navadna ali sadna – limona ali jagoda) in jagodni kompot (lahko tudi gosti sok). Količin ne vem povedati, ker jaz to pripravim kadar imam več ljudi kar kot bovlo. Najprej dam kompot, potem pa počasi dodajam alkohol (v razmerju 1:1 rum-vodka) in poskušam hi hi.
Zelo dobra je meni tudi ledena kava.

pa veselo srečanje vam želim

Ta sorbet je od proizvjalca LEONE Ajdovščina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close