Jogurt Danone CREMOSO – Zala!!
stasa zivjo,
hvala za informacijo, leclerc mi ni dosegljiv ker sem iz slovenj gradca, kadar pa grem v ljubljano bom definitivni sla po te jogurte.
drugace pa imam sem trenutno v belgiji v bruslju in sem ravno danes pred nekaj urami videla v marketu jogurte cremoso samo nisem videla kapucina, ampak samo jagodo in se nekaj…..me je danes brat priganjal ko sma bla zmatrana 😉 pa sm mogla hitro it ampak jutr pa grem ponje!!!
Aja, danes sem prvic poskusla pita bread in sicer polnozrnate in so ful dobri, v kratkem pa grem tudi na falafel in se na kaj dobrega.
Izbira sirov in jogurtov – oboje manj mastnih seveda je ogromna!!!!! od fete in mozzarele in popolnoma nemastne skute = 0,0% mascobe;
js se bom kr sem preselila.
drugac pa dobim cez neki casa original recept za falafel iz izraela; ker smo imeli ene goste iz izraela v apartmajih na pohorju oziroma so se tam ampak sm jih morala zapustit ce sem hotla v bruselj , tk da od njih dobim recept 😉 pa se kaksnega drugega…….. bom pa definitivno kupla tule ful velik pita bread in jih bom dala doma zamrznit ker drzijo malo cez tri mesece…..
se opravicujem zaradi pisave, samo ta francoska tipkovnica je cist drugacna od nase, vse je pomesano pa tdi sumnikov nima – gre ful pocasi pisat;)
lep belgijski pozdrav, Zala
Pozdravček v Bruselj :),
tudi jaz se nisem mogla prenačuditi izdelkom v US – siri, kisle smetane, celo olja v prayu in sladoledi > vse brez maščobe. Ne moreš verjeti 🙂 Sicer pa velikokrat opaziš, da izdelki, ki so brez maščobe, velikokrat vsebujejo dvakrat več sladkorja kot navadni 😉 Ampak se najde kaj tudi brez obojega. Seveda te je po drugi strani takšne stvari kar malo strah jest 😉
LP, Staša
Hej!
Se moje izkusnje iz Anglije.Dobis prakticno vse s celega sveta.V kitajskih marketih 2x na dan z letalom pripeljano svezo zelenjavo.
Skute za dobre struklje pa ne,ceprav je skut in smetan ogromno.Nasa skuta je supeeer!
Zanimivo,da imajo sladkih smetan od tekoce do zelo goste,ki tece kot med. Se nedolgo nazaj in v nekaterih slascicarnah se danes namesto stepene smetane dodajo pecivom gosto sladko smetano.
Hcerka odnese Nestle instant kakao od nas,ker ima v Angliji drugacen okus,ni tako dober,ker ga priredijo njihovemu okusu.Tudi veliko italijanskih proizvodov je drugacnega okusa kot v Italiji.
O tipicnih angl. klobasah pa raje ne bi govorila,tako so zanic.
Dobis vse vrste lesnikov,raznih oresckov,pravi orehi pa so vedno zaltavi.Pa kupujem v specializiranih trgovinah.Dobro,da imam orehe in mandlje v sadovnjaku in stlacim jedrca v potovalko.Kislo zelje dobim samo v nemskih ali judovskih trgovinah.Za kislo zelje z domacimi klobasami gostje norijo.
Tudi v domovino kaj prinesem:razne pita bread,cross ban hlebcke,ingverjeve kolacke ,kitajske zacimbe,kitajske v sirup vlozene ingverjeve kroglice in kaksno pivo za svaka.
Lep pozdrav Babi
Forum je zaprt za komentiranje.