Bridget,hej!
Bridget,sem bila malo zacudena,ko se nisi na tem forumu nic javila.
Mislila sem si,verjetno jo je b.kis tako razocaral,da sem sklenila:Nikoli vec nobenega nasveta v tej smeri!
No,danes sem na trznici poklepetala s prijazno Brkincanko in mi je povedala,kako je bilo.Zal,ni nihce pomislil na tako visoke postne stoske.
Mogoce te bo pot zanesla tudi v nase kraje ali v Brkine.Naslov in tf stevilko itak imas.
Lep pozdrav Babi
Hej Babi,
se ponavadi ne oglašam preveč, ker običajno nalatiš na kakšne nestrpne oz. kako si že ti napisala nepreračunljive, potem je bil pa cel hudič.
Sem hotela samo tebi napisati odgovor, pa sem mislila da bom preveč težila. Ja, na žalost pridejo res visoki stroški pošiljanja po pošti. Peljali so se celo mimo mene na dopust, pa se nismo pravi čas slišali. Bom počakala, da gremo kdaj na weekend dopust v Portorož, pa se bom takrat oglasila – si rekla vsako soboto na trgu v Kopru kajne? Saj je samo en trg in nimam kaj zgrešiti?
Hvala za skrb in lep pozdrav,
Bridget,sem te prav vesela.Res je tako,da se bom raje drzala Prehrane.
Vedno pretehtam,kaj recem,kajti vem,da smo ljudje obcutljivi.Zgleda pa,da je bila beseda narobe izbrana oziroma nisem se najbolj vesca forumskih debat.
Trznica je v Kopru samo ena ob glavni cesti v centru mesta.Ne mores zgresiti.Kup lokalckov,park in mi celo zimo pijemo kavo zunaj.Brkinci so vsako soboto.Sicer bo najbolje,da jih prej obvestis ,da ti prinesejo v normalnih steklenicah. Lepo se imej Babi
Forum je zaprt za komentiranje.