Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Za Stajerca,Modro in petro

Za Stajerca,Modro in petro

Pozdravljeni!
Zate Stajerc je nekaj pod morski sadezi.
Modra,si prebrala odgovor pod Minestra?
Petra,kako je s koriandrom? Je vzklil?
Danes sem se zgrozila!Nekaj novih poganjkov mi je napadel Kim-mackon,ki je dobil ime po kuzi Kimu.Komaj sem jih resila,je skoraj vegetarjanec.
Lep pozdrav vsem Babi

vceraj sem pila kavo na balkonu in opazovala “posevek”- nic novega! spomnila sem se nate. ce bi bilo,bi takoj sedla za racunalnik !::)) posejala sem v ned. pod vecer. ti si rekla-4 dni. to je danes!! upajmo,da bo kaj! danes je mraz /17 st/ in dez. ni ugodno za te semencke !! lp petra

Hoj, Babi, prebrala in nemudoma sprintala, pa še na trg po surovine za mineštro sem skočila v tem dežju, kajti danes bo to definitvino na jedilniku. Torej, toliko opravkov, da ti sploh nisem utegnila odgovoriti. Vem, da ni bilo vljudno – oprosti!

Ko sem prebirala tvoj sestavek, sem sprva mislila, da hecaš mačkona forumovca in si mislila, ups, je pa navihana tale Babi. Vsekakor je tale tvoj domači mačkon posebne sorte, bi rekla razgledan, kar se tiče prehrane…:)

Ej, ne vem, če si videla moj včerajšnji dialog s Petro (na Prehrani) o tvojem imenu: Babin recept (: , Babičin recept (tudi ne) … kako torej?

Lep pozdrav,
Modra

Hej,prebrala,se nasmejala in povedala,da baba res nisem.Kako bi rekla;moz mi od samih zacetkov pravi zepna venera.Ne misli,da se hvalim,tako me pac on vidi.Nimam nic skupnega s kaksno Anito Ekberg.
Jaz mislim tako: Pravljice iz babicine skrinje,babicina potica-sicer bolj iz babica,pa bo za babi tudi v redu,vsaj mislim.

Povedala sem ti tudi zaradi zgostitve minestre.

Muca sta pa res enkratna:Kim in Ginger. Obozujeta zelenjavo in olivno olje,res.Ko zavohata olivno olje,sta takoj pri mizi.Pri mesu nikoli.Na poganjke pa moram stalno paziti.Umaknila sem tudi vse za njiju skodljivo rastlinje. Tudi rafijo imata rada,rocaj torbice sta mi krasno prezvecila,pa se vnuk mi jo je prinesel za darilo-sem ze popravila in stalno skrivam,pa natikace iz rizeve slame zvecer v predal.

Lep dan(pri nas se vedno vroc) Babi

spomnila sem se,da je nasa hci,ko je komaj pricela govoriti rekla moji mami baba…no,cez cas je pa “postala” babi !::)) vroce? pri nas je prav sramezljivo pokukalo sonce…pa malo topleje je,kot dopoldan! lp petra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close