Najdi forum

brokolin

Predragi bralci.
Zanima me,če je že kdo preizkusil brokolin, ki se je včasih prodajal samo na Hrvaškem, danes pa se ga baje da kupiti tudi v Sloveniji. Zanima me namreč naslov podjetja, ki ga prodaja. Hvala vnaprej za odgovor in vsem lep pozdrav.

No, pa se spet nekaj novega naučim… A smem vprašat, kaj naj bi brokolin sploh bil? Namreč še nikoli nisem za kaj podobnega slišala, pa bi me zanimalo…. Hvala.

V včerajšnji ONI je bil objavljen članek o BROCCOLINU. To so kapsule s posušenimi cvetovi rastline brokoli.To stvar je prvi izdelal neki hrvaški doktor ?? Brokoli je že dolgo znan kot hrana, ki zavira rast rakavih celic. Preberite članek v ONI.
Po mojem mnenju bi se ga dalo dobiti v lekarni, mogoče še prej v kakšni privatni. Jaz bom vsekakor danes pogledala, kakšna je cena. Jemanje ne škodi, koristi pa verjetno tudi.

V včerajšnji prilogi Dela-Ona je bilo o brokolinu veliko napisanega. Gre za izvlečke iz brokolija, ki naj bi uspešno pomagal pri zdravljenju raka. Enak učinek naj bi imel tudi brokoli (ne moremo ga žal pojesti v takih količinah) in nekatere druge kapusnice. V Oni so o resnih učinkih na ozdravljenje raka pričale tudi zgodbe treh slovencev, ki so se kljub prognozi tik pred smrtjo rešili in v brokolin verjamejo.

Toliko sem si zapomnila, žal da nimam več One (sem se jo namreč le sposodila).

Lala

Hvala za informacije… One pa nimamo, ker je Delo na našem koncu bolj redko za dobit in se bere ponavadi kaj drugega… Sicer pa o zdravilnih učinkih brokolija že dolgo razpravljajo. samo da ne bi bilo tako kot s paradižnikom, ko vsako leto drugače trdijo: enkrat je najbolj zdrava zeljenjava, drugo leto povzroča raka in podobne štorije…

Hello

Tudi mene zanima,če je mogoče pri nas kupit ta broccolin ampak od tega
Zagrebčana?

LP Zoja

Danes je na kopanju nanesla beseda (pod vplivom clanka v Oni) na brokolin.
Dobra znanka(katere mozu je lani julija meseca lansko leto bil ugotovljen rak na prostati),je povedala,da je gledala oddajo zdravnika iz Zagreba o brokolinu.Takoj ga je poklicala in ji je poslal 2 skatlici po 90 tablet,ki jih moz zacel takoj uzivati po 6 na dan.Imel je tudi terapije,ne pa operacije.Po zadnjih izvidih maja meseca v krvi ni vec sledov.Naj omenim,da je pred dvema letoma imel na stegnu operacijo
zaradi malignega tumorja.Sedanje stanje tudi bp .Zdaj jemlje se vedno po 2 tableti dnevno in uziva veliko brokolov . Sem kar obstala,saj tega o tabletah se ni nikoli omenila,ceprav sva se veckrat pogovarjali o mozevi bolezni.Priznala je,da se ni upala omeniti,da ne bi izpadla lahkoverna. Sama imam zaupanje v klasicno medicino in zdravnike,ampak vedno bolj razmisljam,da homeopatsko zdravljenje zraven lahko tudi koristi.Sem pod mocnim vtisom znankinega priznanja.
Tablete dobi v Kopru v specializirani trgovini v Zupancicevi ulici.Trgovski potnik jih redno dobavlja. Se to,povedala mi je,da 13 letnemu vnuku,ki ne poje veliko zelenjave in brokolov tudi da obcasno tableto.Ne vem,ali ravna prav!?
Cena skatlice z 90 tabletkami 5.000 Sit. Upam,da sem kaj pomagala.
Lep pozdrav Babi

Haj

Babi najlepša Ti hvala za informacijo ampak jaz nisem iz Kopra tako da jih ne morem kupiti. Pa tudi kje pa naj dobim št. od tega Zagrebčana?

LP Zoja

Hej,ce pocakas do ponedeljka,ti bom mogoce lahko povedala,kje imajo se podruznico te trgovine. Sicer pa bom znanko povprasala ali pa v trgovini za stevilko
telefona v Zagrebu. Prav? Lep pozdrav Babi

Babi super si.Hvala Ti.

Čao

Tudi jaz bi se zahvalila za informacije. Vem, da je nekoč bila predstavitev brokolina na TV, vendar ga nisem gledala, prav tako pa so bile reklame objavljene tudi v časopisih, pa tudi na to tedaj nisem polagal nič pozornosti. Zdi pa sem mi, da je podjetje nekje iz okolice Logatca. Morda pa se motim. Pozdravček vsem, Veronika.

Baje se dobi tudi v DM v Intersparu. Je za preveriti, so pa reklame v časopisih, kjer se dobi številka podjetja iz Logatca.

Takole. Bom kar sama sebi odgovorila. Včeraj sem ga slučajno našla – v BTC-ju v lekarni, ki ga prodaja edina v Sloveniji. Cena za 90 kapsul (ena doza) je cca 4.500 SIT. Lep in ne prevroč dan vsem.

Pozdravljena,ravno sem hotela povedati,da je trgovina ta teden zaprta ,pa vidim,da si ze nasla in to ceneje kot pri nas.Koper je vedno drazji,tudi zelenjava in sadeje,na zalost. Znanka nima vec st.telefona.Povedala pa mi je za firmo v Logatcu,od koder posiljajo v trgovine . Sem vesela,da si nasla.Lep dan vsem Babi

Hurra, uspelo mi je. Brokoli sem iskala več kot 14 dni, povsod je bil razprodan, sedaj pa…
Če vas torej še vedno zanima in sta bili podobni nesrečniki kot jaz, vam sporočam: trgovine dm in kar je najboljše – cena:2189 (90 tabletk)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close