Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika zbirčni otroci

zbirčni otroci

v sredo imamo piknik, rada bi naredila nekaj za predjed, vendar so moji nečaki zelo zbirčni. ali mi lahko kdo svetuje kakšno hladno predjed.

za predjed jim predvajej kakšen film iz afrike ali indije, kako umirajo otroci od lakote

Mogoče je tale odgovor malo oster, pa vendar se z njim strinjam. Jaz bi se s tem kaj zbirčnim otrokom pripraviti ne obremenjevala. Ti jim lepo normalno postrezi, če ne bodo jedli pa nič. Mislim, da otroke le malo preveč razvajate.

Marta,hej!Sem ze prebrala tvoj post takoj na zacetku.Nisem se odzvala,ker
1. niti priblizno ne vem,koliko so ti necaki stari
2.kaj imajo radi (glede na to, bi se dalo kaj sestaviti)
3.ne vem,ali je piknik samo za otroke ali tudi za odrasle
4.v primeru,da je druzba sestavljena iz odraslih in otrok,ne bi glavnega poudarka
dala njim, otrokom(ceprav bo nekaj tudi za njih)

Sicer pa bi v teh vrocih dneh naredila kaj osvezujocega ze doma.
Rizeva solata,polnjeni paradizniki,beli sir v marinadi iz olivnega olja in zacimb.
Namaze,ki jih imajo radi.Otroci zelo cenijo kaj hrustljavega.Lahko doma
spece majhne kruhke s hrustljavo skorjico.Dober bi bil tudi zelenjavni pasticcio.
Listnato testo s siri in zelenjavo.Kvaseno testo,ki ga oblikujes v zavite palcke
in potreses z makom( sezamom,kumino,,janezem).Otroci bi si okrog navili
prsut ali salamo.
Dokler se ne oglasis s konkretnejsimi opisi,naj bo dovolj.
Se nekaj,ce je piknik za otroke,bos morala sama potipati,kaj imajo radi,cesa ne.
Na pikniku otrok ne bi smeli popolnoma razocarati in sebe tudi,ko bi nosila domov
veliko nepojedenih ostankov. Oglasi se Babi!

živjo Babi!
hvala za odgovor.
piknik je za odrasle in otroke, za odrasle bom naredila polnjene paradiznike, ker zgleda zelo okusno:), vendar otroci ne marajo zelenjave. stari so okoli 14 let.
že v naprej se ti zahvaljuje
marta

Preden se grem osvezit v vodo,se en namig,ki mi je padel v glavo.
Pecjakovo slano pecivo verjetno poznas.Kupis zmrznjeno v vreci.Navodila so prilozena,enostavno namazes z jajckom ali beljakom,posujes s semencki ali ne.Lahko posujes tudi z malo naribanega topljivega sira,vtisnes pol oreha,mandelj..

Peceni so vabljivo zlatorumeni,hrustljavi.To imajo radi otroci s sirom,sunko,orehi…
Nic dela in hitro peceno.Sama imam to vedno v zmrzovalniku za vsak slucaj.
Lepo se imejte in lep pozdrav Babi

hvala za nasvet, vendar bom slano pecivo naredila sama, ti sporočim kako bodo jedli.

marta

iN,KAKO SO JEDLI?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close