Splash › Forum › Recepti.Over.Net › Prehrana in kulinarika › kvas kvas anonimni uporabnik 20.12.2002 ob 07:21 zadnji odgovor 19.02.2003 ob 13:52 Kateri kvas je boljši tisti v kocki ali v prahu? Kakšna je razlika in ali je pri pecivu kakšna razlika? S katerim je boljše pecivo? Prosim izkušene za odgovor? Hvala! Prijavi anonimni uporabnik 20.12.2002 ob 10:57 zadnji odgovor 19.02.2003 ob 13:52 Vsekakor je boljši kvas v kocki, ker je “živ” in hitro vzhaja. Prijavi anonimni uporabnik 20.12.2002 ob 11:47 zadnji odgovor 19.02.2003 ob 13:52 Jaz vedno uporabljam suhi kvas Dr. Oetker pa nimam nikoli problemov. Prijavi anonimni uporabnik 20.12.2002 ob 14:14 zadnji odgovor 19.02.2003 ob 13:52 Mislim, da je vse odvisno od recepta Nekateri bolje uspejo s suhim kvasom, drugi s svežim, kakšne bistvene razlike pa ni. Edino, da je svež kvas potrebno stopiti v mleku, suhega pa ne, ga lahko dodaš kar k moki. (vsaj mislim) Prijavi anonimni uporabnik 31.12.2002 ob 15:13 zadnji odgovor 19.02.2003 ob 13:52 JAZ SEM JIH PA ŽE IMELA, ZATO VEDNO UPORABLJAM LE “ŽIVI” KVAS. Prijavi anonimni uporabnik 19.02.2003 ob 13:52 zadnji odgovor 19.02.2003 ob 13:52 op Prijavi Forum je zaprt za komentiranje.