Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kitajska restavracija

Kitajska restavracija

Lep pozdrav!
Katero kitajsko restavracijo v Ljubljani mi priporočate?

Hvala za odgovore!

Kitajski zid.

Sečuan na Gornjem trgu. Je sicer dražja kot ostale kitajske restavracije, ampak okus je po mojem neprimerljiv.

Definitivno Kitajsko na Brezovici (čez križišče pri Poku še malo naprej).
Sem redni obiskovalec kitajskih restavracij. Bila sem že v vseh v Ljubljani pa tudi izven. Trenutno je ta na Brezovci najboljša, pa tudi cenovno je bolj ugodna kot tiste v Lj.
LP
Lara

Ravno čez restavracijo Kitajski zid imam zelo veliko za povedati. Tako neprijaznih natakarjev kot sem jih tam doživela, pa še ne !
Bila sem z družbo. ( cca. 10 ljudi ). Zmenili smo se, da vsak naroči drugo jed in bomo poizkusili čim več jedi. No, ko smo končno dočakali natakarja, nas je ta “postrojil ” kot vojake. Sploh ga nisi mogel vprašati kako zgleda kakšna jed. Naročati smo MORALI po številkah ! Tudi če si npr. rekel Raco po sečuansko je to kar preslišal. Zahteval je ŠTEVILO jedi. Halo ?
No, tisti večer je bilo še kar nekaj podobnih izgredov, tako da sem takrat ( cca. pred 2 leti ) bila ZADNJIČ v tej kitajski restavraciji.
Najboljša kitajska restavracija je za mene v Gorizi ( Italija ).

Meni pa v Trstu…Grande Shangai (ob glavnem pomolu, kjer izplujejo trajekti v Grcijo)! Kuhajo pristni kitajci, jedi so zares mamljivo dobre, cene pa neverjetno ugodne….predjed, glavna jed, sladica in pijaca za cca 15-20 Eurov (ce se osredotocis na malce drazje jedi, kot so rakci)…meni je to res ugodno!

V Ljubljani pa sem bila v Storklji in lahko recem, da se jim se sanja ne kako naj bi izgledali spomladanski zaviki…..da o ostalim ne govorim…vedno je prevladala zelenjava med mesom….to ni to…..

No, presodite pa sami!

meni je pa v lj najbolj vsec kitajska na začetku ižanke, tam kjer je končnapostaja 19ke. nikoli ni gneče, hrana je dobra, hitro priopravljena in so prijazni-čeprav resnici na ljubo, res ne znajo kaj dosti slovensko, ampak se da vseeno nekako zmenit

Za Valentinovo sem bla povabljena ravno v Kitajski zid in moram povedat,da natakarji res niso ravno ustrežljivi in prijazni.Tja me ne bo več.Hvala vsem za nasvete,počasi bom sprobala vse.
pa-pa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close