Kitajska restavracija
Ravno čez restavracijo Kitajski zid imam zelo veliko za povedati. Tako neprijaznih natakarjev kot sem jih tam doživela, pa še ne !
Bila sem z družbo. ( cca. 10 ljudi ). Zmenili smo se, da vsak naroči drugo jed in bomo poizkusili čim več jedi. No, ko smo končno dočakali natakarja, nas je ta “postrojil ” kot vojake. Sploh ga nisi mogel vprašati kako zgleda kakšna jed. Naročati smo MORALI po številkah ! Tudi če si npr. rekel Raco po sečuansko je to kar preslišal. Zahteval je ŠTEVILO jedi. Halo ?
No, tisti večer je bilo še kar nekaj podobnih izgredov, tako da sem takrat ( cca. pred 2 leti ) bila ZADNJIČ v tej kitajski restavraciji.
Najboljša kitajska restavracija je za mene v Gorizi ( Italija ).
Meni pa v Trstu…Grande Shangai (ob glavnem pomolu, kjer izplujejo trajekti v Grcijo)! Kuhajo pristni kitajci, jedi so zares mamljivo dobre, cene pa neverjetno ugodne….predjed, glavna jed, sladica in pijaca za cca 15-20 Eurov (ce se osredotocis na malce drazje jedi, kot so rakci)…meni je to res ugodno!
V Ljubljani pa sem bila v Storklji in lahko recem, da se jim se sanja ne kako naj bi izgledali spomladanski zaviki…..da o ostalim ne govorim…vedno je prevladala zelenjava med mesom….to ni to…..
No, presodite pa sami!
Forum je zaprt za komentiranje.