Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Zdravi nadomestki sladkarij

Zdravi nadomestki sladkarij

Zanima me katera živila so nekakšni dobri nadomestki čokolade in ostalih sladkarij!

meni zelo pomagajo suhe fige, skratka vse suho sadje, potem lešniki, najbolj pa suhe fige…

Se strinjam s saro. Suho sadje je super. Jaz ga namesto sladkarij velikokrat ponudim svoji hčerki.

Jaz enostavno ne morem brez sladkarij. Ko sem bila pa na dieti in sem morala vsak dan popapati 250 g suhih sliv, marelic, fig, mi ni sadje nikoli zadišalo. Meni se je to zdelo kar malce hecno, da mi ni čokolada dišala, ko sem šla mimo polic v prodajalni.

tudi čokolino pomaga. Čeprav vsebuje čokolado je dietični izdelak in dobro nadomesti čpkolado. čokolino jem zjutraj, zveče vmes pa imam še 3 normalne obroke: kosilo in dve malci pa sem shujšala za 5 kg

Problem čokolina je v tem, da ima v sebi ogromno sladkorja, ne spomnim se več natančno ampak tako na oko med 40 in 50 %! Raje ti predlagam dietetično kremo za hujšanje MULTABEN z okosum čokolade, ima bistveno manj sladkorja( 18%),
po okusu pa je neprimerno boljša, ima okus po čokoladnem pudingu ali čokoladni kremi.Ima celo na drobno narezane koščke čokolade, kar še poudari okus.Ampak pozor.Drugi okusi iste linije MULTABENA imajo bistveno več sladkorja, kot čokolada, vanilija npr. 38%!

Ne vem če kdo kdaj pogleda na sestavo živil, ampak tudi nekateri CORN FLAKES imajo ogromno sladkorja v sebi.

Olupi jabolko ali dve (ali pa hruško), izreži koščice, daj v posodo, ki gre v pečici, poškropi z limono in potresi s cimetom. Lahko dodaš še malo masla ali margarine, nio pa potrebno. Speci da se zmehča in poročaj. Super desert tudi za shujšat!

A se ta Multabena kupi v vsaki trgovini?
Hvala za odgovore
Lep pozdravček

MULTABEN prodajajo večinoma v Mullerju, cena je še kar znosna, 7 porcij oz. obrokov stane 1200 sit, mogoče nekaj več ali manj.Poleg omenjenih krem za hujšanje imajo tudi ostale produkte, ne pa prosim zanemarit deleža sladkorja, ki ga imajo posamezna živila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close