kitajska hrana
Ojla!
Evo, ena na sveže pečena Kitajka. Dedek Mraz v obliki mojega moža, mi je prinesel vok. Imam ga dva dni, pa smo že dvakrat prakticirali. In…zadeva se kar obnese. Fino je, ker je res zelo hitro kuhano, recimo korenje 10 minut, vse je tako fino hrustljavo, nič razkuhano, poln okus in barve…Je malo drag špas, ker smo morali potem zraven kupiti sezamovo olje, pa posebno moko, sojina omaka, čilijevo olje, razne omakce…Ampak zadeva je fantastična. Še s pomivanjem nimaš dosti dela. Pod toplo vodo, obrišeš in namažeš z oljem in to je to. Imam enoletno punčko in je tudi vse popapala.
Glede receptov in vseh ostalih inf. dobiš na http://www.enaplus.com, pa tudi istoimenska revija obstaja.
Mislim, da je vredno poizkusiti, ne bo ti žal.
pozdravček, Petrca
Forum je zaprt za komentiranje.