Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika NAJLJUBŠI ČIPS

NAJLJUBŠI ČIPS

Najraje imam POMSTICKS-PAPRIKA.

recepta z čipsom:

Čips zdrobim in ga uporabim za paniranje sira, namesto drobtin.

Velika skleda mešane solate, notri nadrobim čips. Zelo okusno.

Sem velika ljubiteljica čipsa! Vsak je boljši od kakršnekoli tortice, najraje pa imam rebrastega, samo slanega. Firma ni važna! Konkurenco mu delajo kokice.

lp

Še najrajši imam rebraste, izbirčna pa nisem. Čipsomanija na dveh nogah.Pa Šparov se mi zdi zelo dober.

Uf jaz tudi oboooožžžuuujemmmmm čips, pa ni važno kak je, odvisno od dneva,…najraje pa s sirom, papriko, gorčico,…včasih tud kar slan paše, samo, da ni tisti klasičen čips z veliko maščobe npr. Pata.

Včasih ga tudi sama doma spečem:
Krompir strgam z lupilcem, da dobim take tanjke ploščice, ga dobro osušim in dajem v vroče olje vsakega posebej. Pečenega nalagam na papirnate brisačke, da se olje dobro odcedi, še vročega posujem z mleto papriko in soljo. Njami,….

Najraje rebrastega s papriko, pa tudi sparov je dober in predvsem cenovno ugoden.
1.1. prosim, napiši točne recepte, ker me zelo zanima.

Sorry, te svinjarije pa sploh ne jem!

?????

zakaj je pa to svinjarija??????

Jaz pa imam najrajši tistega, ki ga naredim sama, krompir na strojček narežem in posamično list za list spečem kot pomfri.

Jaz tudi sploh ne jem čipsa, se mi je zagnusil, ko včasih kar curlja maščoba znotraj po vrečki… kokice še grejo.

jaz si raje privoscim jabolko ali hrusko, banan ne maram

Kako ste nekateri popolni!

Čips s papriko ali pa kateri koli drugi drobno zmelješ, da dobiš drobtine. Lahko ga daš tudi v vrečko, čez cunjo in ga nato z valjarejem zdrobiš. Sir narežeš na koščke, ga povaljaš v moki, nato v jajcu in nato v drobtinah čipsa. Postopek ponoviš. Jaz dam potem sir za 20 minut v zmrzovalnik. Potem ga pa ocvrem v vroči masti. Zraven ponudim tatarsko omako in razne vrste solate.

Dober tek!

Ha, ha, pikec, saj nismo popolni, brez skrbi, samo nam pač paše kaj drugega za jest… A smo mi krivi, če nam bolj paše jabolko ali breskev ali sliva, kot pa čips in čokolada? Pa ne zaradi zdravja, debelosti itd., ampak preprosto – paše! (okusi so različni)

Ja Maja res je okusi so različni, teme na teme forumu pa tudi! In pod temo “Najljubši čips” se ne menimo kaj komu paše.

Lp
T.

1.1., a tako pohaš sir, da je ja še več maščobe, ali kaj ?????Pa še tatarsko omako ????

Najrajši imam pistacije in arašide.

Jaz sem včasih oboževala čips, potem se mi je pa zagnusil, ker sem imela enkrat želodčne težave po njem (beri: bruhala celo noč). Zdaj kakšno rezino navadnega še pohrustam, tistega s papriko pa tudi povohati ne morem več. Najboljši mi je bil Bahlsen.
Če kokice ga pa ni! Te slame bi pa pojedla kolikor je vidim. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close