Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Uboga Natalija Verboten

Uboga Natalija Verboten

Včerajšnji ogled izvoda revije Nova me je šokiral; punca je naredila še zadnji korak v stilu “vse za image”. In preverjeno: fotografije niso fotomontaža!

Kako gre že besedilo:

“Če hočeš reci mi,
naj shujšam do kosti,
da lepa bom in vitka kot si ti.” (iz: Zate na Triglav)

Natalija je s hujšanjem dosegla več kot je verjetno pričakovala tudi sama!! Le zaradi koga?? Je mislila, da bomo moški raje gledali pasje uheljce in kosti? Punca, začni jesti!!

Pik

tud če ne……………

Grda reklama zanjo.POišče naj takoj plastičnega kirurga ali pa naj začne jesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

če bi pa dečva sam rada bla “in”
se mi zdi, kao da je zadnje cajte moderno bit anoreksik al pa bulimik 🙂

Joj… kak zgledajo zdaj njene joške. Nemogoče, da je padla tak nizko!!!!

hehehehehe!!

kaj boste pa zdaj zijali poprečni slovenski dedci – ko se je izkazalo, da je vse natalijino bogastvo moralo biti dobro podprto z wonderbra in da je v resnici taka kot vse normalne ženske – velike prsi so pač težke in ne stojijo same pokonci – in je čudeža pri nataliji konec, če odpove modrček – in je konec tudi iluzije o velikih napetih pokončnih joških – kakršne naredi samo silikon – hehehehe – kako vam privoščim!!!!

Pipistrel:
:-((((( (Še posebno zadnji stavek.
Žalostno 🙁

mater ste nevoščlijivi

Butci ste tisti, ki mislite, da je to fotomontaža! :)))

In tisti, nočete verjeti, da slavne osebe niso imune na take stvari. Pretirano hujšanje se najprej na joških pozna sploh če so malce večje!!!

In končno so butci tudi tisti, ki bodo sedaj pluvali po njej zaradi tega nezaželenega dogodka…prej ji bi pa radi v dekolte zlezli oz. so skoraj oči zgubili na njej :)))

A največji butci so tepke, ki so nevoščljive in škodoželjne, ker so dedci gledali za njo…same pa niso sposobne poudariti tistega kar imajo…

P.S. Jaz ji ne privoščim, da se ji je to zgodilo. In na moje poslušanje njenih pesmi in koncertov. name ne bo niti najmanj vplivalo!!!

Tipična Slovenčica, ki ne prenese, da ima aktera boljše joške od nje.:))

Ej, bejba, tole je fotmontaža, aveš. Lahko s esekiraš še naprej.:)))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

:)))
Zagotovo fotomontaža, če poskakuješ tud lasje niso pri miru, dajte si res dobr sliko ogledat.

Hmmm, jaz pa pojma nimam kaj je sploh bilo.

Pomoje fotomontaža ni, ampak jo je ujel v trenutku poskakovanja… 🙂

Za Natašo:

http://www.mobisux.com/tabla/files/1416411-natalija.GIF

Ne morem verjet, koliko sovrastva premorete zenske, ja sej zato pa je tako kot je. Natalija je lahko ponosna na svoje prsi, je pa res, da s hujsanjem se tudi prsi zmanjsajo in kaj je najbolj pomembno: IMA PRAVE, so del nje, zenske pa favs, ker kao dedci ne morejo vec njenih prsi gledat. Verjemite zenske, dedec vas bo itak prevaral, ce ne bo natalije gledal, bo pa katero drugo. GRDE PACKE STE TISTE KI STE FOVSLJIVE

bravo tanja

Tanja se strinjam!!!
Na živce mi gre, ker so zdej vse tok vesele in srečne in vse tako privoščijo Nataliji. In se čisto strinjam s tem da si bodo dedci od teh privoščljivih žensk našli pač drug objekt, na katerega bodo preusmerjali svoje spolne fantazije. Žal.
Je pa žalostno, če pomisliš od kot prihaja vsa ta fovšija in žlehtnoba.

Ok men se pa zdi da pretiravate..folk je po naravi firbcen in jaz ne najdem zlobe in privoscljivosti v teh komentarjih ampak bolj firbec..tko da mogoce bi se vsi mogl zamislt zakaj najprej pomislte na slabe stvari kot je zavist in skodozeljnost.

Ne verjamem , da so slike pristne.

Daj nehajte no ženske. Tiste ki ste tko “tolerantne”. Ja kako pa se ve pogovarjate v krogu prijateljic tudi tako:
– Ja uboga Natalija pa ji res ne privoščin tega in bla, bla, bla…

Dajte no! Pa saj je normalno če je čvek da tudi malo “pošinfamo”.

Ali pa sem jaz pa moje prijateljice čisto nenormalne in nevoščljive in zlobne,….
Ja bo že tako.Ha, ha, ha.

Življenje je lepo!

Za vse, ki menite, da je zadeva fotomontaža, preberite priloženo javno izjavo:

Zdaj naj nam pa še kdo pove, da samo na playback (npr. glas od Pike Božič) poje, pa bomo čist obupani,…;))))

Definitivno preveč ukvaranja z Natalijo.

vsak ki se postavlja s svojim videzom je vedno deležen tako kritik in pohval kot tudi graj. Kje pa piše da bi morali vse hvaliti samo zato, da ne bo katera frfica izjavila kakšne “fovšljivke” smo? Predvsem pa so tule najbolj glasne tiste, ki so same najbolj fovšljive, potem pa drugim govorijo “kolk so fovš”. Joj :O

Moja kritika: Natalija ima lep obraz, postavo je v preteklosti imela lepšo, joškice pa…no comment. S push upom definitiv izgledajo dobro, na tisti fotki iz Nove pa katastrofalno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close