Je kje iskrena, poštena, spoštljiva ženska?
Pozdravljena,
sem urejen, pošten, deloven moški v prvi polovici 40-tih let. Ker žena ne zna ceniti tega kar ji nudim in kar ima doma, razmišljam o odhodu. Imam precej prihrankov v različnih naložbah. Sem skromen in zadovoljen z malenkostmi.
Ker pa mi denar ne pomeni prav veliko in mi ljubezen, spoštovanje, zaupen in iskren odnos pomeni največ v življenju, želim spoznati prijetno, pošteno, spoštljivo žensko.
Če razmišljaš o odhodu od svojega partnerja, in si pripravljena iti skozi proces najinega spoznavanja in pridobivanja obojestranskega zaupanja, si morda prava zame.
Prilagam mail, če tudi ti razmišljaš o čem podobnem:
Pozdrav,
sem urejen, pošten, deloven moški v 40-tih letih. Ker žena ne zna ceniti tega kar ji nudim in kar ima doma, razmišljam o odhodu. Imam prihranke v različnih naložbah. Sem skromen in zadovoljen z malenkostmi.
Ker pa mi denar ne pomeni prav veliko in mi ljubezen, spoštovanje, zaupen in iskren odnos pomeni največ v življenju, želim spoznati prijetno, pošteno, spoštljivo žensko.
Če razmišljaš o odhodu od svojega partnerja, in si pripravljena iti skozi proces najinega spoznavanja in pridobivanja obojestranskega zaupanja, si morda prava zame.
Prilagam mail, če tudi ti razmišljaš o čem podobnem:
Forum je zaprt za komentiranje.