Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mož gre ven in se ga bo napil in rekel da ne bo vedel kaj dela

mož gre ven in se ga bo napil in rekel da ne bo vedel kaj dela

Mož gre ven danes z enimi kolegi, ki so skupaj naredili podiplomca in med njimi je ena ženska, z katero so skupaj študirali 3 mesece cela ta ekipa in mislim da se mu malo upucava. Rečem mu: samo pliz ne pit ta kratkih, veš kaj ti delajo, raje pivo ali vino, bambuse. On: da bo pil kar bodo drugi. Pa rečem, veš kako so se ti takrat smejali, ko si samo ti spil 7kratkih, ko smo drugi bili na drugi, nisi sledil ne temu da drugi ne pijemo, ne v pogovoru nič nisi štekal, se ti je zatikalo, padal si, tudi tip bi te lahko nategnil pa ti je vse bilo vseeno, samo smejal si se kot zadet, smejal se ne-smešnem kot 20 letni mulc. Pa je rekel da vseeno. In ker mi ni všeč, da ne ve kaj dela, ko je ta ženska ki ga simpatizira mu rečem: si rekel da boš vzel taksi, ker ne boš vozil pijan, in se zavedaš da se boš napil z nečem, kar veš da iz tebe naredi da ne veš kaj delaš in se ničesar ne spomniš; samo da veš da ne bodo pol jutri izgovori ali čez pol leta, da pač nisi vedel kaj delaš (tipo če seksa z tisto), in on mah ja, pretiravaš. Sej res mogoče pretiravam, samo meni se zdi nefer. Ok, seksala sva včeraj, ni da je tako potreben, ampak ženske znajo zmutit v sekundi, se počutiš pomemben, oh in sploh, se te parkrat bežno dotaknejo v smehu kot nedolžno, dokler se ne spije ornk pa začne vse malo bolj pristno in zajebantski. Evo, pa mi že domišljija dela.

Kaj pravite, naj obiščem psihiatra, haha.

Mož je naredil podiplomski študij, ti si pa polpismena. Kako gre tole skupaj? Malo za šalo, ampak vseeno – nevem kaj si spisalo to zaeno skropucalo.

Res je, pisala sem v afektu. Poleg tega pa ne govorim slovensko, zato je še dobro da karkoli napišem. Sem pa bolj pismena kot on. Nalogo sem mu jaz pisala. Ok, pusti stat, me je minilo. Grem ven tudi jaz, kar je je.

Cist ok si napisala, te kure naj se v rit kavsnejo, to so ti zgleda vse Slavinistke! ! Ja vejžde:) pisi kao sto govoris:)

Avtorica, ti se skockaj da tipi dol popadajo, in se narisi tam kjer je tvoj mozicek:)

Uf, kaj bi meni živčki delali… vse, kar si napisala, drži. Vsakogar lahko ena ženska zavrti okrog prsta in ga po domače povedano nate*ne 🙂 Tista, ki pravi kontra, samo ne stoji na realnih tleh. 😉 Kaj boš naredila, pojma nimam… jaz bi že nekaj 🙂

A ti psihiatra? Nikar! Ti si čist uredu.

Ko bo zjutraj prišel domov, ves mačkast, ga daj na ignor.
Nobene juhe, nebenega kozarca vode. Nobenega kosila – NIČ!

Upedenaj se in pojdi ven. V šoping (saj ni treba nič kupit), na kavo, na sprehod, med ljudi….

Čim kasneje pridi domov. Poskrbi samo zase….

Toliko za začetek.

Ja, obišči ga.

Midva greva vedno s taksijem, pri tem vztrajam. Tudi, če bi mi prisegel na vse svetnike, da bo samo eno pivo spil, bi ga s taksijem poslala. To se mi zdi zrela in odgovorna poteza, ti mu pa očitaš to, ne razumem. In jaz bi te na moževem mestu tudi še nalašč dražila, če bi mi kot ena mama navodila dajala, kaj naj pijem. Odrasel je, se bo pa že sam odločil, a bo pil bambus, a šnops.

Toliko glede alkohola. Glede tiste ženske pa nimam nič pametnega za povedat, ker pač ne vem, a si utemeljeno ljubosumno, a neutemeljeno.

Če je normalno zdrav moški, potem kar je bilo včeraj je bilo včeraj. Danes je nov dan, čas za nov seks.

Lep pozdrav, Iztok http://www.facebook.com/avtoovernet Avto.Over.Net na Facebooku http://twitter.com/#!/avtoovernet Avto.Over.Net na Twitterju http://avto.over.net/ http://iztokfranko.tumblr.com/

Mož gre ven danes z enimi kolegi, ki so skupaj naredili podiplomca in med njimi je ena ženska, z katero so skupaj študirali 3 mesece cela ta ekipa in mislim da se mu malo upucava. Rečem mu: samo pliz ne pit ta kratkih, veš kaj ti delajo, raje pivo ali vino, bambuse. On: da bo pil kar bodo drugi. Pa rečem, veš kako so se ti takrat smejali, ko si samo ti spil 7kratkih, ko smo drugi bili na drugi, nisi sledil ne temu da drugi ne pijemo, ne v pogovoru nič nisi štekal, se ti je zatikalo, padal si, tudi tip bi te lahko nategnil pa ti je vse bilo vseeno, samo smejal si se kot zadet, smejal se ne-smešnem kot 20 letni mulc. Pa je rekel da vseeno. In ker mi ni všeč, da ne ve kaj dela, ko je ta ženska ki ga simpatizira mu rečem: si rekel da boš vzel taksi, ker ne boš vozil pijan, in se zavedaš da se boš napil z nečem, kar veš da iz tebe naredi da ne veš kaj delaš in se ničesar ne spomniš; samo da veš da ne bodo pol jutri izgovori ali čez pol leta, da pač nisi vedel kaj delaš (tipo če seksa z tisto), in on mah ja, pretiravaš. Sej res mogoče pretiravam, samo meni se zdi nefer. Ok, seksala sva včeraj, ni da je tako potreben, ampak ženske znajo zmutit v sekundi, se počutiš pomemben, oh in sploh, se te parkrat bežno dotaknejo v smehu kot nedolžno, dokler se ne spije ornk pa začne vse malo bolj pristno in zajebantski. Evo, pa mi že domišljija dela.

Kaj pravite, naj obiščem psihiatra, haha.[/quote

Lahko bi rekli, da tudi takrat ko se je poročil s teboj, ni vedel kaj dela, zakaj bi tokrat zahtevala od njega da bo drugače?

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

čuj ti model od bmw, pa ti še pisat ne znaš, hihihihiiiiiiiii

[/quote]

S takimi izjavami se meni zdi, si samo teren pripravlja, da ko boš izvedela, da sta se ‘dolčkala’ s kolegico, bo, lahko ,rekel: saj sem povedal kako bo. Varalica pač.

Pa, kolikor vem, če se misli koma napit – če je zgornja glava tako polna hlapov, pol impulzi do spodnje bolj počasi plavajo, a ne? In naj tozadevno ne bi bilo kaj dosti od njega.
Vsaj avto mu vzemi, da se še kaj resnega ne zgodi, nsj vzsmr taxi. Se bo zakištal v kakšnega nedolžnega, pol bo šele štala.
Pa kolk ste stari to, no?

Edini pametni nasvet, ki ti ga lahko dam: naj gre s taksijem.

Drugace pa ugotavljam, da je prav dobro, da sem tole prebrala; ze itak zelo cenim svojega partnerja, po vsakem takem postu ga cenim se malce bolj…..

Tole je pa že kar cukrastno ne?

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Saj ves, da cuker pase v praznicni cas – ne bo treba potice za cez praznike, hehe

Preveč cukra…škodi zobem….

Na mojo veliko srečo se tudi jaz lahko samo podpisem pod tvoj post.

spet dva infatilna morona, ki se greta odraslo življenje……

….ubožci no, ampak a ve, ženske, resno mislite in s tem opravičite svoje partnerje, da ne vedo kaj delajo, če se mu ženska ponuja?
Odgovor je samo eden: če ste tako nespametne, da verjamete takim izgovorom, potem ne naredi nič, kajne oz. še bolje, te besede ti bodo bolj všeč: nanjo se spravi, nesramnico, ker ti moža, nič hudega slutečega, posiljuje …

ps: niste resne, res …

ne psihiatra, ampak ginekologa, sigurno ti bo še kakšno bolezen privlekel, ker se bo pofukal z vsemi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close