Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nakupovanje oblačil preko spleta

Nakupovanje oblačil preko spleta

Sicer nimam pojma, v kateri forum naj umestim tole temo.. Recimo, da bo tale ok.

Nakupovanje oblačil mi že od vedno povzroča glavobole. Enostavno ne maram nakupovati in pomerjati oblačil.
Glede na to, da je na spletu precej večja izbira in precej nižje cene, sem se odločil, da poskusim z nakupom preko spleta. Problem pa je v tem, ker nimam pojma kako je s številkami. Ko gledam nap. srajce v svoji omari, so nekatere M velikosti precej večje od nekaterih, ki so velikosti L. Spet pri nekaterih drugih krojih komaj stlačim nase XL. Kako je s tem pri spletnih nakupih? Lahko stvar vrneš, če velikost ni prava? Kako naj vem, katera srajca bo zares prave velikosti?

In še.. Tisti, ki nakupujete preko spleta. Lahko prilepite kakšen link, kje nakupujete?

Jezs, cot pa nikar prek neta! Cote in čevlje moraš preiskusit (edino morda spodnje hlačke ne 🙂

Verjemi, če že zdaj ne najdeš sebi primernih cot, boš prek neta smao vračal robo, kar ti bo povzročalo dodatne težave. Poglej znamko in cifro srajce in pojdi kupit isto znamko, isto cifro, drug model, drugo barvo 🙂

Al pa pejt s kako kolegico, da ne na hitro ščekira in gresta potem na zaslužen pir, da bo nakupovanje znosnejše 😉

Praviloma preko spleta ne kupujem; včasih pa me le zanese 🙂

Od oblačil sem kupila nekaj majčk preko http://www.stilago.si/fashion?gclid=CKGw74CMk7gCFQeW3godyDkA1g

in sem zelo zadovoljna.

Jaz kupujem vse na spletu razen hrane. Tudi kristalne krogle. 🙂
Najpogosteje na ebayu, nemškem in angleškem. Včasih na aliexpress, ampak tam so samo kitajske zadeve, tako da vse ne pride v poštev.

Preden se lotiš nakupovanja prek spleta si pridi na jasno kakšne sploh so tvoje mere. Ne samo po opisnih številkah, ampak po centimetrih. Izmeri obseg ramen, prsni obseg itd. Velko prodajalcev ima poleg številk napisano tudi koliko centimetrov aili inčev je to. Če si v dilemi, jim lahko pošlješ tudi sporočilo in ti te mere naknadno sporočijo.

Top!

Hitra dostava, veliki popusti in vracilo brez postnine!

https://invite.bestsecret.com/VTS-4WT-X8Y?c=si&utm_campaign=app_invitation&utm_medium=app&utm_source=invitation&utm_content=registration

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close