Znaki, da sem mu všeč?
Živjo,
zanima me kaj pomenijo naslednji znaki…imam dolgoletnega prijatelja(okoli 10 let), s katerim dobro leto in pol nisem imela nekih stikov, pred tem pa sva se res veliko družila. Pred pol leta pa mi je spet začel pisati in v družbi prijateljev smo se dobivali na pijači, šli v kino, skupaj hodili ven itd. Ves čas sva se menila v mejah normale, po dvakrat, trikrat na teden. Večkrat me je povabil ven, vendar sem včasih zaradi določenih razlogov samo prestavila plane(dobila sva se kakšno uro, dve kasneje). Enkrat pa mi je napisal, zakaj se z njim preko fb menim, nočem pa se videti v živo. Točno zato, da mu dokažem,da to ni res sem ga povabila v kino. Povabilo je sprejel brez obotavljanja in mi rekel naj zberem film, uro in dan. Mislila sem, da bova skupaj izbrala film, pač rekel je naj sama izberem in meni se je vse skupaj zdelo malo nezainteresirano. Tisti dan sem bila malo živčna kako bo vse skupaj potekalo, saj sva se prvič dobila sama, brez kakšnih prijateljev. Po mene je prišel z avtom, ves čas sva govorila, vse dokler se film ni začel pa potem spet zadnjih deset minut filma. Ko me je pripeljal domov sem ga povabila na sprehod, saj se praktično nisva veliko pogovarjala. No na koncu sva bila skupaj do štirih zjutraj,pogovarjala sva se vse mogoče stvari, sploh nama ni zmanjkalo tem. Tisti dan sva bila skupaj šest ur in ko je prišel domov mi je že napisal sporočilo. No zdaj se meniva preko fb do jutranjih ur. Sam mi večkrat napiše, da bi rad prišel k meni, da bi se pogovarjala v živo, zato sem ga povabila na kosilo. Mislite da so vsi ti pogovori (včeraj sva se pogovarjala skoraj pol dneva pa se na koncu še vedno nisva mogla ločiti) še vedno na prijateljsko ravni? Da ne omenjam tega, da mi še nikoli ni pustil, da bi plačala jaz,pa me je vozil že kar daleč,plačeval pijačo, kino…in še vedno vztraja pri tem, da jaz ne bom ničesar plačala.Včeraj sva se zaradi tega skoraj skregala, saj se jaz počutim že izkoriščevalsko zaradi tega. Pa mi je rekel samo naj se navadim na to, da bo vedno on plačal. Vprašala sem ga, če vsem tako plačuje stvari pa je rekel, da samo določenim. Imate kakšen nasvet, kako bi lahko naslednjič jaz plačala kino ali pijačo, ne da bi ga kako užalila? Zasledila sem tudi, da me včasih narobe razume in misli, da se bom nehala z njim pogovarjali,da bom prekinila stike z njim, nakar postane ves resen in me sprašuje, ali sem se ga naveličala. Sam mi je dvakrat povedal, da se mene noče znebiti ter da se rad pogovarja z mano. Zvedela sem tudi, da svoji družini večkrat govori o meni. Ampak,ko tema naleti na zveze pa mi reče,da bom enkrat že našla tistega pravega in da si bo on že poiskal punco, ko bo čas. Zaradi vsega skupaj sem zmedena. Kakšno mnenje imate vi o vsem tem?
Lp
Ja, lepo z nasmehom (ali pa tudi brez) mu povej, da, če se res ne želi znebit, da naj se kar on navadi, da boš tudi ti kdaj plačala in da ko bo s teboj, se bo tudi on kdaj prilagodil, ne vedno ti. 😉
Da se zaljubljata pa si nočeta/noče priznat tega, ker bi lahko bil preveč ranljiv in te raje drži še malo stran pa še sam ne ve zakaj, ti pa tudi nočeš naredit nič kaj bolj konkretnega iz istih razlogov.
Pa pusti mu naj plača tisto pijačko/kino, ker če bo ostal tako cagav še naprej je to vse kar boš dobila od njega….. 😉
to je pa izraz, … ki ga razumejo samo ženske ☺
kdaj pa kdaj sem v ta [sup]A on tebi je?[/sup] poizkušal spraviti kakšen pomen / smiselnost, razumnost, …. v glagolski in samostalniški obliki … pa mi ni uspelo. ☺
to je pa izraz, … ki ga razumejo samo ženske ☺
kdaj pa kdaj sem v ta [sup]A on tebi je?[/sup] poizkušal spraviti kakšen pomen / smiselnost, razumnost, …. v glagolski in samostalniški obliki … pa mi ni uspelo. ☺[/quote]
O ti revše ubogo. Oprosti, ker sem ti naredila delo.[/quote]
emmm … “delo” sem opravil že preje, večkrat ☺
Očitno se “krešejo igrice” med vama. Ampak nisi ti prepričana, če si mu všeč, kakor se tudi njemu zdi malo verjetno, če celo nemogoče, da se tebi zdi simpatičen.V trenutni situaciji je verjetno prepričan, da nekako ni dovolj dober zate, da ti še pomisliš ne, da bi imela z njim kaj intimnejšega kot zgolj prijateljstvo. Mogoče se boji, da bi z odkrito čustveno izpovedjo izgubil tudi to dragoceno prijateljstvo s tabo, tako da mu ne bi ostalo nič. Torej naredi 1. korak in spelji temo na vaju s kakšnimi namigi, kako čutiš do njega, da se bo tudi on opogumil.
a naj posežem vmes, kot sem to preko Svetega duha naredil pri Jožefu in Mariji ☺
tokrat bi to preko neta ☺[/quote]
Ako misliš, da si vsemogočen… potem ti kar. :)[/quote]
ne, ne “mislim” … SEM ☺
ne, ne “mislim” … SEM ☺[/quote]
No, potem pa pazi, da kaj ne zašuštraš, da ne bosta res v samostanu pristala. :)[/quote]
kot opcija zanju, zgleda povsem sprejemljiva
Če se poznata, bo vedno iskoristil priložnost za pogovor, stresal bo šale in jo poskušal nasmejati, povabil jo bo na kavico… V primer da se ne poznata osebno vendar le na videz, bo prva poteza spogledovanje, strmenje vanjo ko ona to ne vidi, blag nasmeh in “iskanje” v množici med drugimi ljudmi da ja ujame njen pogled.
Na zadnje postavljeno uprašanje pa ne znam odgovoriti …
Forum je zaprt za komentiranje.