Kirby sesalec?
Ženske , najnovejša cena 687.000,00 sit z vsemi priključki. Preverjeno, predstavitev pri meni doma, ko sem delala uslugo kolegici.
Kakšen se vam zdi pristop akviziterjev? Kako mislite, lahko opravičujejo tako visoko ceno?
Pa še en nasvet. V kratkem res nameravam kupit sesalec, a ne za tak denar. kakšen nasvet???
Hvala, punce !
ah, ta kirby je res predrag. za to ceno bi moral sam sesati :). ja, lani je prišel k nam na predstavitev in se ga ni dalo odgnati, tudi po tem, ko smo mu dopovedovali, da takega denarja nimamo, ni nič pomagalo. na vsak način je hotel najti rešitev, kako bi nam uspelo to plačati. kasneje smo zvedeli, da mu je šlo za nohte, da bi nujno moral ta sesalec prodati (bila je nedelja).
predlagam ti vodni sesalec, ki ima enake sposobnosti kot ta čudežni kirby. stane pa pod 100 tisoč, garancija je pa tudi 10 let. starši imajo tistega prvega Hyla že vsaj petnajst let pa nobenih problemov ni bilo doslej.
S Kirbyjem je takole. Sigurno je popolnoma neuporaben za gospodinje, ki so neprakrične in pa predvsem nespretne. Največja napaka je kupiti sesalec s toliko različnimi priključki, potem pa zato, ker ga ne znaš nastavit, uporabljat samo enega.
Jaz imam z njim zelo dobre izkušnje. Je sicer pretežak, ampak tudi to ne brez razloga, saj je močnejši kot večina sesalcev in rabi upor. Druga stvar, ki mi morda ni najbolj všeč je kabel, ki se vse čas zvija, ampak mogoče je pri teh novejših kaj drugačen.
Kar pa se tiče sesanja jogijev, preprog, oblazinjenih stvari, pa ga ni sesalca, ki bi posesal tako dobro. Prav tako ima zelo praktične nastavke za sesanje prahu, pajčevin,… skratka jaz odkar ga imam pravzaprav delam vse z njim, potem pa le še pomijem. Za stopnice, če imaš na njih tapison, je turbo krtača s katero gre več kot odlično.
Glede vodnih sesalcev pa lahko povem le komentarje vseh, ki jih imajo, da je natakanje in zlivanje tiste vode prava muka.
Moje mnenje je, da mu nikakor ne gre odrekati njegove kvalitete in da sem poskusila že forwerk, imela hilo in da je Kriby daleč najboljši. Vendar le, če se tip ženske, ki se je sposobna naučit menjati priključke-ko ti pride v kri jih zamenjaš v sekundi in seveda, če imaš denar. Jaz osebno sem prepričana, da en Kirby v širši družini mora biti, saj si vsaj generalnega čisščenja ne predstavljam brez njega.
Pa še otroku lahko napihneš blazine in žoge in iz nedostopnih delov izpihaš umazanijo.
Ricarda,a si,ali pa delas za to firmo kirby?! Ce mene vprasas,je res totalno drago,ampak kot si rekla,za jogije in te stvari je pa res dober! Ampak koliko ljudi pa posesa svoj jogi,da odstarni te prsice?
Drugace so pa te ljudje zelo vsiljivi,vsiljujejo na vse mogoce nacine samo da bi prodali! In vsekakor ni vredno tega denarja!!!
Ko ti prodajo sesalec, ima menda prodajalec(oseba,ki ima predstavitev),polovico od prodane cene??? Tako sem slisal,ne vem pa ce je res?
V glavnem,mislim,da so se boljsi oz. cenejsi sesalci,ki si jih lahko zamislis…
Ga imamo in cena,ki jo je ponudil akviziter je bila 500 000.Ker toliko nisem bila pripravljena plačati,sem se izgovorila:človek nebi rekel,da je vreden svojih 400 ooo-ne pa pol miljona.Akviziter je odšel in ne boste verjeli,že zjutraj je spet poklical in rekel,da je ta dan slučajno akcija,da nas pride sesalec 400 000(menda,da so ta dan najcenejši priključek podarili,pa še tastar sesalec so nam vzeli v račun…)Pa celo enodnevni izlet v Benetke so nam PODARILI-ne bojte se vse smo plačali-preplačali…O ravnanju s sesalcem pa,kot je opisala Ricarda……
Tud pri meni je bila ampak jaz sme imela tisti dan narocenih se od “Vorwerka” in batagela…in na koncu sem se odlocila za dnevno sesanje z “vorwerkom”..za uno generalno ciscenje pa smo kasneje kupili se od batagela IGEO…in sm z obema zelo zadovoljna..in za oba skupaj smo pred 4 leti dali okoli 200.000,oo SIT..in itak lahko kupis na obroke
Tkole bom rekla najbolj preprost je tist, ko ga primes in sesas..to je pri meni Vorwerk…ker od igee je vodni in ze moras nalivat vodo pa prikljucki te in oni..ampak ce imas generalno..si pac to nardim..za vsakodnevno sesanje pa si le zberi en globinc..s katerim ne bo nobenga dela le krtaca za globinsko in navadna krtaca naj bo..ne pa nesteto prikljuckov, ki jih itak nikoli ne uporabljas…
Bila sem na razgovoru za to službo,vendar je nisem sprejela.Preden sem šla v firmo na razgovor,sem slučajno srečala enega,ki sem ga vprašala,kje je ta firma,pa ga je zanimalo zakaj me zanima in povedala sem mu.Rekel mi je,da je tudi on delal v tej firmi,in da mi svetuje,da ne grem v to,odločitev pa je moja.In nisem šla. Kasnjeje je to službo sprejela moja znanka in takrat sem videla,da sem se nekoč prav odločila.Ti ljudje so večinoma plačani po učinku,zato so tako vsiljivi.
Ljudje moji, enkrat me je firma Matmarline (prodajalec Kirbyjev) pod pretvezo dobila, da sem honorarno delala za njih. Bog jim pomagaj in jim odpusti vse pokvarjene finte in izsiljevanja, ki jih uporabljajo pri prodaji tega proizvoda! Ampak provizija akviziterjev, dragi moji, ta pa ni od muh. Zato jim je šala mala spustit al pa dvignit sto jurčkov.
Tudi jaz sem šla v Matmarline na razgovor (so rekli, da rabijo poslovono sekretarko), ko sem pa ke prišla je pa direktor začel tko fino razkladat, da naj pazim kam se vsedem, ker uspešni se vsedejo na en konc drugi pa na drug konc, da sem ga mela v petnajstih minutah dost. Da naj pridem čez dva dni na nek enourni tečaj in bla bla, ker seveda nisem šla, me je klicaril domov, da zakaj nisem prišla, da smo bili zmenjeni (on je bil zmenjen, jaz nisem niti z besedo omenila, da pridem na ta tečaj za prodajalca sesalcev.
Njihov odnos ne samo do zaposlenih ali bodočih zaposlenih, tudi do strank je KATASTROFALEN. Cene pa kot da smo v Dubaju.
Pri nas je tudi enkrat en mel prezentacijo tega sesalca, ja vse super.
Ampak, če sprot pospravljaš ne rabiš za generalko sesalca za 700.000 čukov HAALLOO???
Meni se je isto zgodilo. Razpis je bil za poslovno sekretarko, visoka izobrazba ali pa srednja je bila zahtevana – ekonomska smer. Jaz nisem vedela, kakšno podjetje je to, potem pa pridem tja, in polno ljudi, ki čaka na razgovor. Bila pa sem pri ženski na razgovoru in ko mi začne s prodajo sesalcev, sem vedela, da to ni zame. In sem rekla kar ne. Potem mi ponudijo še mesto telefonista, pa mi tudi to ni bilo všeč. Ne bom delala kot telefonistka s končano visoko šolo. Tako da sem srečna, da nisem sprejela te službe.
Na isto finto so mene dobili. Ampak ker sem že bila tam, sem privolila v delo s telefoni in, evo, žlobudrati smo morali popolnoma enak tekst, s katerim so tudi mene dobili na limance. Plačilo je bilo 400 SIT na uro, s tem da smo morali v štirih urah 10 ljudi prepričat v zmenek, torej se dogovorit za uro in datum obiska za pogovor o službi (če ne, so proporcionalno trgali še od tistih 400 SIT). Na vsako tako glavo smo imeli obljubljenih dodatnih 500 SIT. Ampak ker so bili ljudje naročeni v dopoldanskem času, mi smo pa delali v popoldanskem, nikoli nisem dobila plačanih toliko glav, kot sem jih imela na svojem spisku – češ, da niso prišli na pogovor. Deset ljudi zvabiti na zmenek je bilo, verjemite, Kristusovo delo. Da ne govorim o moralni grozi, ko sem vse te ljudi prepričevala, kako da smo perspektivna firma s potrebami po neštetih profilih….
Da se jaz povem za prijatelja,ki se mu je tako mudilo za to sluzbo.Ko je prisel tja,so povedali zakaj gre,je sel na tisti tecaj in ti ljudje znajo resnicno govoriti,je rekel in sprejel to delo!
Na zacetku je podpisal pogodbo in tudi sami so mu tako rekli(kot vsem ostalim),da bo dobil 50 tisoc na mesec,cetudi ne proda nicesar,ampak da pa mora imeti toliko in toliko strank oz.,toliko ur.
Po enem mesecu je prijatelj obupal,saj ni nasel nobene stranke,ki naj bi kupila ta strasni sesalec “KIRBY”,poleg tega pa je dobil placo,nakazilo,25 tisoc tolarjev!!! Nihce jim ni povedal,da je teh 50 tisoc bruto placa,ampak da dobijo ven 50 tisoc sit!
NE NASEDAJTE NA LEPE BESEDE “Kirby” PROFESIONALCEV!!!
Forum je zaprt za komentiranje.