Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Feminizem…. kaj predlagate kot alternativo?

Feminizem…. kaj predlagate kot alternativo?

Sem nova na forumu, pa spodaj berem o feminizmu. Zanima me, kakšne pa so ženske, ki niso feministke? Torej…. Katere so lastnosti, ki jih cenite pri ženskah ali pa bi radi, da bi jih ženske imele, pa jim feminizem to preprečuje?

Feminizem ženski ničesar ne preprečuje, ampak si ženska pod vplivom feminizma (in še česa drugega) sama prepreči v glavi 😉

Vbitsvu tako kot mi nišo navzven všeč punkerce, rokerke raverke in podobni tipi žensk, mi navznoter niso všeč feministke in podobni tipi žensk ki menijo še danes, da imamo moški boljše šanse one pa so depriviligirane in kaj jaz vem kaj še vse……….. še najbolj me zabava, ko lastnih prednosti napram moških sploh ne vidijo ali jih namerno preslišijo ali pa celo dejansko trdijo da so pri vsem na slabšem.

Dejstvo pa je da sam osebno dvomim, da bi lahko uspešno živel v zvezi z karieristko (ki so marsikdaj tudi feministke ne pa vedno!) ker preveč časa namenijo službi to pa je nekaj kar od ženske osebno ne želim, pa nisem zato šovinist al pa pričakujem da bi doma več naredla ampak nekako je najbolj problematična (meni osebno) ženska ki zasluži dobro, vloži ogromno časa v službo (tudi popoldne zaradi projektov ipd) hkrati pa nima dovolj visoke plače, da bi se lahko ob abrahamu sama upokojila, ker bi imela dovolj €€€ za dokaj lagodno življenje do smrti.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Alternativa feminizmu se ne nanaša nujno spet nazaj na ženske ampak je odgovor v samostojnih moških. Podpiram ženske, ki se odločijo živeti brez moških, še bolj pa podpiram moške, ki živijo brez žensk – neodvisneže. Ampak to niso samski tipi, ki fehtajo fuk na vsakem koraku. Promiskuitetneži, kurbirji neodvisni niso. To so samo ena vrsta sužnjev ženskega mednožja – malo drugačni copatarji. Večno odvisni od pičke. Neodvisen moški se ne ozira na seksualne zapovedi in kalupe “pravega moškega”, dol mu visi za babe in za vloge, ki bi mu jih radi nataknili v breme. Neodvisen tip se poščije na etiketo “pravega moškega”, kateri naj bi sledil po babjih inštrukcijah. Neodvisen od družbenih norm, neodvisen od seksa, neodvisen od bab, neodvisen od moških budal copatarskih, ki ga poskušajo bebavo zasmehovat, ker ni ujet v mreže kot oni.

Saj to se že dogaja, niti ni tako redek pojav v ”zahodnem” svetu……. tipom pač več ni za seksat……. delno tudi zato ker jih možače kvazi ženske ne privlačijo po dejanjih ker v njih le redkokdaj še zaznaš ženstvenost

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Lej, lej. Zgleda da sem neodvisen…Fino.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Bistveni zajeb sodobnega (neo)feminizma je v tem, da poveličuje ženske nad moškimi in za njih zahteva vodilno vlogo na vseh področjih.
Zaradi tega je feminizem, kot pojem enakopravnosti med spoloma že zdavnaj izgubil svoj prvotni pomen in se počasi spreminja v svoje nasprotje – ženski šovinizem.

Odgovor na enakopravnost med spoloma se danes išče v gibanjih, ki promovirajo enakost in humanitarizem.

Equalism / Humanitarianism

Lej, lej. Zgleda da sem neodvisen…Fino.[/quote]

Ne, ti nisi. Ti si brez babe, želiš si jo pa kot narkos horsa. Ti si svetlobna leta daleč od neodvisneža, ker idealiziraš neko domišljijsko simbiozo med moškim in ženskim spolom, fantaziraš neko religiozno popolnost in te je strah z babo v razmerje, da ti ne bo porušila pravljice. Toliko že imaš izkušenj, da veš, da je ta grožnja realna. Najbrž niti fukfehtarji od pičke niso toliko odvisni kot ti od svojih brezhibnih podob domišljije.

Zavzemam se za enakopravnost spolov na vseh področjih, ampak moram poudariti, da me pa moti, da se preveč poudarja, da morajo ženske zasesti določene funkcije (predsednica države, predsednica vlade…..). Funkcijo oziroma visok položaj naj zasede najbolj sposobna oseba, ne glede na spol. Ne pa, da skačemo v luft od veselja samo zato, ker postane ženska predsednica vlade ali države.

Lej, lej. Zgleda da sem neodvisen…Fino.[/quote]

Ne, ti nisi. Ti si brez babe, želiš si jo pa kot narkos horsa. Ti si svetlobna leta daleč od neodvisneža, ker idealiziraš neko domišljijsko simbiozo med moškim in ženskim spolom, fantaziraš neko religiozno popolnost in te je strah z babo v razmerje, da ti ne bo porušila pravljice. Toliko že imaš izkušenj, da veš, da je ta grožnja realna. Najbrž niti fukfehtarji od pičke niso toliko odvisni kot ti od svojih brezhibnih podob domišljije.[/quote]
V piko;-))))))))) Sicer pa z mojo domišljijo realnosti niti ne potrebujem. In s tem niti ženske.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kaj ti je treba basat neodvisnost v kalup t. i. pravega moškega, če ti je premali?

Ne, ti nisi. Ti si brez babe, želiš si jo pa kot narkos horsa. Ti si svetlobna leta daleč od neodvisneža, ker idealiziraš neko domišljijsko simbiozo med moškim in ženskim spolom, fantaziraš neko religiozno popolnost in te je strah z babo v razmerje, da ti ne bo porušila pravljice. Toliko že imaš izkušenj, da veš, da je ta grožnja realna. Najbrž niti fukfehtarji od pičke niso toliko odvisni kot ti od svojih brezhibnih podob domišljije.[/quote]
V piko;-))))))))) Sicer pa z mojo domišljijo realnosti niti ne potrebujem. In s tem niti ženske.[/quote]

Ej, čist te je zadel. ;))))

Če se za feminizmom skriva egoizem in šovinizem ter sovraštvo do moških zaradi oebnih nerazčiščenih travm iz preteklosti, potem je alternativa humanizem in medsebojno spoštovanje, ki ljudem omogoča zadovoljno (so)bivanje.
S feminizmom, ki pa zagovarja enakovrednost spolov, pa seveda ni nič narobe.

V piko;-))))))))) Sicer pa z mojo domišljijo realnosti niti ne potrebujem. In s tem niti ženske.[/quote]

Biti zmožen sproducirat brezhibne podobe domišljije je drugim nedoumljiv dar.

Kaj ti je treba basat neodvisnost v kalup t. i. pravega moškega, če ti je premali?[/quote]

Neodvisen ne gre v babji kalup “pravega moškega”. Pa ne razpravljaj o tekstih, ki jih ne razumeš. Raje se loti fukfehtarije in zaplojevanja novega kanonfutra, ki mu boš čez petnajst let težil, da si ga ne moreš privoščit.

Ej, čist te je zadel. ;))))[/quote]
Čist. Ampak, če sem se prepričal, da nikogar ne potrebujem, potem je to to. Vsaj zame, za druge pa itak nima veze?

Biti zmožen sproducirat brezhibne podobe domišljije je drugim nedoumljiv dar.[/quote]

Evo, wd40, babja fukfehtarija! Tale te šteka. Reši ji življenje in dopusti, da ga tudi ona tebi. Ne zdaj izigravat neodvisneža, če si v resnici samo šibkih kolenc od strahu …

Kaj ti je treba basat neodvisnost v kalup t. i. pravega moškega, če ti je premali?[/quote]

Neodvisen ne gre v babji kalup “pravega moškega”. Pa ne razpravljaj o tekstih, ki jih ne razumeš. Raje se loti fukfehtarije in zaplojevanja novega kanonfutra, ki mu boš čez petnajst let težil, da si ga ne moreš privoščit.[/quote]

WOU, WOU, WOUUU, ustavi konje!

Ni mi do tebe.

Ej, čist te je zadel. ;))))[/quote]
Čist. Ampak, če sem se prepričal, da nikogar ne potrebujem, potem je to to. Vsaj zame, za druge pa itak nima veze?[/quote]

Avtosugestija je zelo močna zadeva. :)) Če se še prepričaš, da ti ni treba jesti in piti….boš ful prišparal. :)) Celibat torej? Bom začela kar k tebi k spovedi hodit, ti imaš verjetno manj grehov. ;))

Biti zmožen sproducirat brezhibne podobe domišljije je drugim nedoumljiv dar.[/quote]

Tale te šteka. [/quote]

Res je.

Za druge je škoda časa.

Čist. Ampak, če sem se prepričal, da nikogar ne potrebujem, potem je to to. Vsaj zame, za druge pa itak nima veze?[/quote]

Avtosugestija je zelo močna zadeva. :)) Če se še prepričaš, da ti ni treba jesti in piti….boš ful prišparal. :)) Celibat torej? Bom začela kar k tebi k spovedi hodit, ti imaš verjetno manj grehov. ;))[/quote]
Zakaj pa ne. Sam sem se ga navadil po teh letih. Po odpustke boš pa morala drugam, nimam koncesije…
Ja, še jest pa pit se moram odvadit.

Evo, wd40, babja fukfehtarija! Tale te šteka. Reši ji življenje in dopusti, da ga tudi ona tebi. Ne zdaj izigravat neodvisneža, če si v resnici samo šibkih kolenc od strahu …[/quote]
Mislim, da ji bom največjo uslugo naredil, če je ne spustim blizu.;-))

Najprej se moraš fantaziranja med osamljenimi prazniki odvadit.

Evo, wd40, babja fukfehtarija! Tale te šteka. Reši ji življenje in dopusti, da ga tudi ona tebi. Ne zdaj izigravat neodvisneža, če si v resnici samo šibkih kolenc od strahu …[/quote]
Mislim, da ji bom največjo uslugo naredil, če je ne spustim blizu.;-))[/quote]

To, da načrtno ignoriraš žensko, ki gori od želje po tebi, je fukfehtarska tehnika. Zavarivanje neprijatelja. V mislih si pa stalno pri njej, neznanki, ki ti je popihala na dušico. Klonil boš …

No jaz pa se zavzemam, da bi ženske lahko postale duhovnice in da bi v Vatikanu dobili prvega papeža – žensko. :-))

Kr tko za foro, ker so vsi kiklarji proti. :-))

Celibat je nasilje nad lastnim telesom.
Razen, če človek več ne ćuti želje. Tisti pa se potem niti ne rabi kaj dosti prepričevati. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close