Gledanje žensk na plaži?
Čehinje so tako kot vse druge – tuje meso je vedno boljše, slajše, bolj voljno … Men pa se zdijo čehinje, madžarke, poljakinje … prave kmetice. Ko jih vidiš v tangicah in zgoraj brez še nekak zgleda, ko pa jih zvečer vidiš obečene v poceni minice in grozne čevlje s sladoledom, pa mislim da te vse mine. No ja sicer okusi so pač različni.
Jaz z veseljem pogledam po moških telesih, ampak najraje pa se stisnem k mojemu dragemu; pa je že akcija ;-))
Točno to.
Slovenke ocenjujete ženske po zunanjosti.
Ne vem zakaj bi bil izraz kmetica ponižujoč.
Najslabša kmetica je boljša kot vse ljubljanske
ženske, ki se delajo ful kao da neki so. Itak.
Če nebi blo kmetov ti nebi mela kej jest.
Kmetice niso kot ljubljančanke ki hočjo vse
po zadnji modi Guči Koko Šanel, in ki se
vseskozi nekaj pritožujejo.
So PRAVE ženske ki se znajo obrnt v kuhinji
in v postli.
se moram delno kar strinjat z ugotovitvami fantov. poudarjam… delno… tudi sama bi težko našla na kaki žurki dekle, ki bi mi zasedla po karakterju. dejstvo je, da so v veliki večini hudo zafnane in se v njihovi družbi čudno počutim. dejansko je center komunikacije obiranje ostalih deklet in slinjenje ob tipih. mogoče se zato najlažje družim s fanti. no, mam pa prijateljico, ki je vse prej kot damica v blagovnih znamkah, je pa strašno zabavna in nenarejena.
Kakšno posploševanje !
Zanimivo, da imete Slovenci takšen negativen pristop do Slovenk !
Ali se res gibate v krogih samih zafnanih bab ?
Potem je tudi z vami nekaj narobe, da nimate možnosti podebatirati, se nasmejati in uživati v družbi nezafnane , urejene in pametne Slovenke.
Malce pobrskajte fantje, pa boste našli krasne punce, svojega rodu !
Hmmm…. Kr eden, sm ljubljančanka. oblečena po zadnji modi (pa ne v firme in drage cunje!!), se ZELO dobr znajdem v kuhinji IN v postelji. in nism čist nč “narejena”. aja, sem že omenila da sem ljubljančanka in ne čehinja,poljakinja? malo odpri oči. vse tiste punce,ki so lepo oblečene in ti zgledajo fensišmensi, ni nujn da so vse zafnane in opravljajo vse kar hodi ipd.- sem čisti dokaz zato.
Forum je zaprt za komentiranje.