Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Magija in uroki

Magija in uroki

Ne vem, če se je o tem že kaj govorlo tu gor. Zanima me kaj si vi mislite o magiji in o urokih.
Sem zadnjič naletel na eno zgodbo na internetu in mi je dala kr dost misliti.
Sploh, ker je menda tega kar precej okrog nas. In večina se nas sploh ne zaveda, da smo lahko žrtve kakšne magije, ki nam počasi uničuje življenje.

http://www.belamagija.com/crna_magija

Na tem linku si lahko preberete zgodbo.
Ima mogoče kdo kakšno izkušnjo z magijo in uroki. Mogoče veste kako se pred tem zaščititi in obvarovati? Poznate koga, ki se ukvarja z magijo ali pa koga, ki odklanja uroke?

Vse kar me je na tej strani pritegnilo je, da za ločilom ne naredi presledka.

Pri teh stvareh – delu z energijami- je treba biti skrajno previden in imeti visoka etična načela oziroma biti na duhovno visoki stopnji. Če kje, potem tu velja: kar seješ, to žanješ. Skratka, s temi zadevami se ni za hecat, najbolje jih je pustiti pri miru.

Saj jaz se s tem ne igram. Sem samo slučajno naletel na to zgodbo in potem sem še malo raziskoval po internetu in se kar dosti ljudi ukvarja z magijo. Tako z belo kot tudi s črno.
In med temi je dosti mladoletnikov, ki enostavno še nimajo razvitih vseh načel in bi jim še tolk bolj to odsvetoval, ker lahko povzročijo kr velike težave.
Zanimalo me je kakšen bo odziv na to temo tule. Kaj si o tem mislijo ljudje, ki še niso imeli stika s tem in pa mogoče tudi kakšna osebna izkušnja z magijo in z uroki.
Maja1 a maš mogoče ti kakšne izkušnje s tem?

Neposrednih izkušenj nimam, čeprav sem bila v mladosti blizu temu, da “se malo poigram,da vidim,če je kaj na tem”. Vedno je prišlo kaj vmes; očitno mi je nekaj (višja sila) preprečilo realizacijo. Zdaj vem, da z namenom. Kasneje sem spoznala nekaj ljudi iz ezoteričnih krogov (zelo prizemljenih ), ki so se srečali z žrtvami črne magije in tudi žrtvami povratnega uroka (urok se vrne kot bumerang in poškoduje biopolje samega uročevalca ali njegovega bližnjega) in so zadeve neposredno spoznali. Zdeli so se mi dovolj verodostojni, da sem njihovim pripovedim in ugotovitvam verjela in so le potrdile tisto, o čemer sem tudi prebirala. Bela magija naj ne bi bila škodljiva, a ločnico med njima je kar težko potegniti. Načeloma naj bi bila meja poseganje v svobodno voljo drugega človeka. Tu pa smo hitro na zelo spolzkem terenu.

A mogoče veš kako odpraviti urok, če sumiš, da si pod njegovim vplivom?
Poznaš koga, ki to dela?

To pa tudi mene zanima, ker mi je moja vedežavalka, ki mimogrede ni ena tistih, ki mastno računajo, povedala, da je možno, da sem pod urokom še iz rane mladosti. Kaže se namreč v vsakdanjem življenju, ker mi ena stvar res ne gre in ne gre in bi rada to odpravila.

darija*, če pogledaš na spodnji link ti gospa mogoče lahko pomaga.
http://www.belamagija.com/domov
Poglej pod kontakt in gospe v mailu napiši kakšen imaš problem in kaj bi rada.
Meni je že svetovala samo zdaj še dodatne informacije zbiram oziroma še čakam na en odgovor.
Imam pa podoben problem kot ti. Možen urok že malo po mojem rojstvu.
Delno sem še skeptičen glede vsega samo nimam kaj izgubiti, če poskusim to odpraviti a ne. Saj pravim zdaj pač zbiram dodatne informacije in zato sem tudi tukaj vprašal.

oooo pa še kako je to mogoče, vendar to prihaja iz bivše Jugoslavije, ta narod ve več o urokih, kot mi slovenčki, saj nikoli ne veš, kdaj ti nekdo želi nesrečo, ker je sam nesrečen! Vendar kakor on tebi, se njemu vrne dvakratno nazaj, takrat ko ne pričakuje, začarani ljudje, bi morali nositi zaščito, ki jo dobiš, pri hodži, to so njihovi neki zaščitniki, ne vem, ko sem bila v Bosni sem to slišala, če je pa kje v Sloveniji pa pojma nimam….pobrskajte po netu!

Oblecite se v oranžno barvo, da se zaščitite. Obstajajo tudi kamni, za vsako znamenje posebej, ki vas ščitijo pred sovražniki. Po sredi je lahko karma, ki se vleče lahko na primer med sorodniki . Če je bil kakšen nerešen spor, prizadejano kakšno nasilje, zamera, davek plačujejo potem lahko še vaši otroci, pa ne veste, zakaj se prav njim to dogaja.
Tudi sami lahko povzročate nasilje, magijo, ko negativno razmišljate o nekom. Zato pazite, kakšne so vaše misli . Če so negativne, jih zaustavite. Če ne gre drugače, s sprostitvenimi vajami.

Kako pa odpraviti že izrečen urok?
Razne zaščite te obvarujejo pred novimi, najbrž pa ne odženejo starih.
Ali se mogoče motim.
Mogoče kdo pozna koga, ki se s tem bavi, nekoga, ki lahko prežene urok?

Pa še kakšno besedo iz knjige A.Škof

Kaj je karma? Karma je sklop vzrokov in posledic teh vzrokov, ki jih vlećemo iz življenja v življenje, iz inkarnacije v inkarnacijo.

Preprostost božjih resnic – poslušanje s srcem

Tako enostavno. Vsi božji nauki in resnice so zelo enostavni, zakomplicirate jih vi, ljudje, zaradi svoje potrebe po tem, da morate vsako stvar in vsako idejo odložiti v pravi predalček. Vesolje ne pozna predalčkov in urejanja, to ste s svojo svobodno voljo izumili vi, ljudje in si tako otežili življenje.

Izbrišite svojo karmo in karmične dolgove – tukaj in zdaj!

Svojo karmo in karmične dolgove lahko izbrišete v enem samem trenutku in z eno samo potezo – z odločitvijo, da boste od tega dne, od tega trenutka dalje sejali samo ljubezen in svetlobo in nič drugega. Tako preprosto je to.

BREZ STRAHU PRED TEMNIMI SILAMI

TEMNE SILE IMAJO MOČ NAD TABO EDINO IN SAMO, ČE SE JIH BOJIŠ. zATO VEDNO IN POVSOD OBVEŠČAJTE, DA NE POTREBUJETE NOBENIH STRAHOV V ZVEZI S TEMNIMI SILAMI, IN DA VAS NE SME NIKOLI, NIKDAR IN NIKJER BITI STRAH TEH ENERGIJ!
Bolje bi bilo, da bi do njih čutili sočutje in brezpogojno ljubezen, saj je to energija, ki transformira v svetlobo in istočasno zdravi. Temne sile, temne energije, padli angeli, kakorkoli jih že imenujete, so samo nesrečne energije, ki si same ne znajo pomagati do svetlobe. Svetloba je tudi njihovo pravo notranje bistvo.

Zavedajte se, da so temne sile nesrečne energije, ki si ne znajo pomagati do svetlobe, čeprav je le-ta njihovo pravo notranje bistvo. Vendar so to pozabile, tako kot vi, ljudje, zato jih samo brezpogojno ljubite in z močjo svoje notranje svetlobe tudi njih pripeljite v svetlobo!

Spomnite se Malega princa! Že on je učil, da poslušajte s srcem, saj je bistvo očem in razumu nevidno.

Jezus je velikokrat govoril “Ne bojte se”… in nič ni močnejše od Boga

poznam osebo, ki se je želela ukvarjati z črno magijo, vendar je to naredila samo enkrat, ker se ji je vrnilo trikratno. od takrat uporablja ter prakticira le belo magijo, ki pa resnično deluje. ta oseba še sama ni mogla verjeti da to res deluje. nisem verjela, ko sem pa videla dokaz sem verjela da je vse možno. tko da vam tukaj tudi bog nemore pomagat.

In še vseeno: “nič ni močnejšega od Boga”, torej… …tudi magije ne…

dokler ne vidiš ne verjameš

blagor tistim, ki niso videli pa verujejo

A 3x močneje se vrne k naslovniku? Zakaj pa ne 3,67543x?

Dajte no, ne more ti nekdo s slabimi željami povzročiti takih stvari. Ali pa z zemljo z groba. Pa kaj če je v lončnici zemlja z groba? Ali mrtvaška nogavica – verjetno še bolj smrdi moja? Pa da te sveča varuje. Mene varuje moja žepna 10 W baterija.

Verujte v dobro in Boga, bodite dobri do vseh pa bo vse v redu. Če bi kdo res znal čarati bi bilo vseh vojn ZA VEDNO konec, ker je dobro močnejše od slabega in bi beli magi zmagali nad črnimi.

Vendar ker ni ne enih ne drugih, ni bojazni. Seveda so ljudje, ki želijo nekomu slabo ali dobro (tako kot jaz), vendar njihove želje ne postanejo neka bitja v vzporednem svetu, ker kako lahko ljudje ustvarimo bitja. So pač želje, ki ti nič ne morejo. Če pa misliš, da ti nekaj škodi, kar si seveda sam izmisliš pa seveda lahko nastanejo depresije, ki imajo podobne simptome, kakor jih opisujete.

http://zapisiqurana.blogspot.com/2015/05/aini-elain.html?m=1

Najbolja!

So najboljši

http://odstranjevanjecrnemagije.blogspot.com/2015/08/vracanje-ljubljene-osebe-odstranjevanje.html?m=1

So najboljši

http://odstranjevanjecrnemagije.blogspot.com/2015/08/vracanje-ljubljene-osebe-odstranjevanje.html?m=1%5B/quote%5D

Zakaj ? A imaš kakšno konkretno zgodbo in kako veš, da ni bilo naklučje ?

Sama sem uporabila svečko, zraven so bila navodila, kako se naredi obred za zaščito. http://magija-narave.cort.si/Svecke/Carovne-svecke/Svecka-za-zascito.html

Sama sem uporabila svečko, zraven so bila navodila, kako se naredi obred za zaščito. http://magija-narave.cort.si/Svecke/Carovne-svecke/Svecka-za-zascito.html%5B/quote%5D

Ampak niso preveč drage, ker dražje so, boljši protiučinek imajo na črno magijo. 😉
Svečka za 50 € bi zagotovo pomagala, te majhne pa, dvomim.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Za lastne težave je najlažje okrivit drugega, še lažje a bolj banalno pa okrivit nekaj takega kot je magija! Počutite se kot da bi vas pol Slovenije sovražilo in bi vam hoteli z magijo kaj prizadejati, v resnici je pa to vse le v vaših mislih. Noben padec, če še tako globok ni posledica magije, tisti s svečkami za 50 evrov pa na lahek način pridejo do BMWjev in Audijev 😉

Po mojem cena nima takšne povezave z učinkovitostjo. Bolj je važno, da se pri ritualu zbereš in usmeriš pozornost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close