Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek cinti

cinti

Včeraj so v LJ odprli novo trgovino s čevlji – CINTI – ali katera pozna te čevlje, zanima me kvaliteta, ker cene so kar sprejemljive?

Sem zelo vesela, da se je trgovina Cinti pojavila v Lj.-mi ne bo treba v Trst hodit-za kvaliteto pa lahko upravičeno rečem, da je visoka, ker zimske škornje namreč zadnjih 6 let kupujem samo tam in sem več kot zadovoljna. Še eno vprašanje-kje točno pa je trgovina v Lj.

Na Slovenski, nasproti ABANKE in Borova.

NLP hvala in lep weekend.

Kje pa je v Trstu CINTI ?

Enako lep vikend.

Če si v šestih letih kupila več škornjev (kot pišeš), potem že ne morejo biti ne vem kakšna kvaliteta. jaz imam svoje že ohoho let.

Cinti v Trstu se nahaja nasproti trgovine Coin-drugače ti ne znam razložiti, ker ulic si pa res ne zapomnim.

Drugače pa Škorenjc, naj ti razložim zakaj več škornjev: ene rabim z visoko peto , druge z nizko, potem so ene semišne, ki so samo za v suho vreme, pol rabiš pa še ene v črni barvi, pa druge v rjavi,…. pa še bi se lahko zmišljevala. No, jaz imam tri pare škornjev, pa ene čeveljce, pa sem si tako drznila govoriti o kvaliteti. Se opravičujem, če sem bila predrzna.

No, da se pohvalim, v petek sem bila v Trstu, sem našla trgovino CINTI in ne boste verjele, imajo enake modele in enake cene kot v Ljubljani. Pravzaprav v Ljubljani so imeli nižje – zaradi otvoritvenega popusta. Sem pa jaz kupila škornje v Rossiniju, ker so mi bili še bolj všeč kot v Cinti-ju, plačala pa sem zanje 149,00 EUR, pa 5EUR so mi dali popusta. Bom pa v CINTI Ljubljana še šla, ko bom kupovala čevlje,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close