Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek japonske kroglice

japonske kroglice

pred kratkim sem si nabavila vaginalne kroglice… pa ne vem točno kako
oz. kdaj jih naj uporabljam, narejene so namreč tako, da je znotraj še ena manjša kroglica, kar pa npr. pri hoji po stopnicah “ropota”, pri sexu pa so zelo moteče, tako, da sem jih morala odstraniti.

Ima katera kašnen nasvet?

namenjene niso za sex, ampak med drugim za krepitev vaginalnih mišic. daj si jih noter ko greš na sprehod, če si bolj občutljive sorte, te bodo malo “nakurile”.

Kaj?????????????? Ti si jih mela notr med sexom?? Kaj si zmešana?

mogoče sta se sam lizala. upam vsaj…

Hja meni je bilo tudo to čudno…ali pa sta analno??!

********************************************* We all know that cats rule the world!

Če je meni kaj jasno….
Tko: japonske kroglice so ena stvar, medenične uteži za krepitev medeničnih mišic pa druga stvar.
Japonske kroglice se uporabljajo kot priboljšek pri seksu (vaginalno ali analno), medenične uteži pa si vstaviš čez dan in jih pač čimdlje poskusiš obdržati v vagini s stiskanjem spodnjih medeničnih mišic – treniranje mišic da ti ne uhaja voda pri športu, kihanju,…

To je moja razlaga in po moje tudi pravilna, tvoje sporočilo lil* pa čist zmešano. Bolj natančno bi morala opisati težavo.

lp

Tudi japonske kroglice so za krepitev mišic…. sem pri sebi opazila razliko…

********************************************* We all know that cats rule the world!

enako, od začetka so meni kar ven lezle pri hoji : )

Men so 1x ob zelo neprimernem času začele ven lest…..od takrat imam malo tremo in pazim kdaj si jih dam not – posledično, sem jihbzačela malo manj uporabljat – se moram spet zdisciplinirat 🙂

Kje se jih pa kupi?

LP

V vsakem sex shopu kupi pa od Toy joy ali pa Fun Factory… taksne so najboljse….

Hvala!

Uf… tako slabo poučene pa še ne …

Menda si se ja pozanimala v Sex Shopu kako se uporabljajo… da si ne škodiš?! To ni hec, punca!

Kroglice med sexom v vagini… ja hudiča kam je pa tiča stlaču?! LOOOOL

Mogoče ima pa tako veliko lukno ali pa on tak malega luleka.

S čim se pa te kroglice čisti? In ali jih imate notri po več ur, cel dan celo, ali samo kako uro ali manj?

Najenostavneje se jih čisti kar z vodo pa malo mila pa potem dobro opereš in posušiš.

Jaz jih imam včasih za pohajkovanje po mestu al pa kar tako doma ponavadi kake 2-3 urce.

ušle ven med plesom na ohceti sestrične. To je bilo smeha, jaz pa vsa rdeča …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close