in s kolkimi pa ste ve seksale….
Zanimivo. Ok recimo, da je premalo. Kaj bi pa danes (ob tem spoznanju, da jih je bilo premalo) naredila drugače, če bi lahko zadevo popravila za nazaj? Bi privolila vsakemu, ki je vprašal? Ali bi naredila tako kot je neka starejša ženska povedala mlajšim fantom, ki so jo spraševali nekaj okoli tega, če je in s kolikimi je…itd:
In je rekla:
“Dokler sem bila mlada sem dala vsakemu, ki me je vprašal, a da sem vedela kako bo bi še ponujala….. “
ko povem približno številko mi itak nihče ne verjame. 🙂 pa tudi … ta številka je namenjena samo tistim moškim, ki se hvalijo s svojo številko, sicer pa je brezpredmetna. sem mojemu večkrat že rekla, da mi bilo čisto vseeno če bi bil on moj prvi, ker se od tistih prej nisem nič kaj pametnega naučila. 🙂
Vsekakor nekaj za nazaj obupovat nima smisla in je nespametno, se strinjam.
Verjetno si imela neke kriterije, da si imela “le” dva, ker malo dvomim, da se ni nihče več ponudil, ker če se je, ti pa nisi ponudbe sprejela, sedaj to obžaluješ?
Ti je žal da si imela take pogoje skozi katere sta prišla “le dva”?
Želim vprašat (nič ne obsojam), če se ti zdi, da bi morala večim dopustit, si z večimi “privoščit” to kar se ti sedaj zdi, da si zamudila oz spustit kriterije, bit bolj “dostopna”? ( 35 let. Ja, veliko premalo.)
Ok, potem bi bila vesela, četudi bi bil v vsem življenju le eden in ta resen? 😉
Zmotilo me je to, da obupuješ nad preteklostjo češ, da jih je bilo premalo, v prihodnosti si želiš pa “resnega” št. pa ni več tako pomembno. Zakaj je bilo pomembno pa do sedaj? A ti s tema dvema ni bilo (dovolj) lepo in če bi jih bilo več bi bilo bolje/lepše……
Eh nima smisla, a ne? 🙂
No pa dobi ženska takoj nalepko, ne glede ali jih je bilo več ali nič:[/quote]:) No, pa sem ga okronal……
Saj karkoli rečeš je narobe, če človek ni s sabo zadovoljen, s tistim kar počne, za kar se odloči v življenju in tisto živi z zavedanjem, da dela prav.
Enim je žal, da so imeli preveč partnerjev, drugim ni žal, tretji jih niso imeli pa bi jih radi imeli, pa vse variante vmes pa samo neko jamranje…….obupovanje nad tistim kar niso imeli/doživeli namesto, da bi bili veseli za tisto kar so/kar imajo imeli/doživeli :/
V vsakem primeru, če bi se ravno znašel v takem primeru, bi me bolj zanimalo zakaj jih je nekdo imel oz ni imel toliko, kot pa sama cifra, koliko jih je bilo pred mano…..
Sem zajc, sploh kar se tiče SPB 🙂 Potem je treba k temu prišteti, da mi smrdijo cigatere in alkohol, tako da v mlajših letih je bila to kar velika “ovira”. Potem imam tako izostren čut, da voham kaj je človek jedel za prejšnji obrok … kar je spet en velik turn off 🙂
K temu dodaj, da imam strupen jezik in da vsakega, ki me je hotel spraviti v škatlico seksualnega objekta sem primerno obdelala 🙂
Tako da sem marsikatero priložnost izpustila. Za eno mi je resnično žal, za druge pa mislim, da sem imela veliko sreče (če že ne pameti…).
Jaz sem prisla le do teha spoznanja, da ce bi ostala pri stevilki ena (dolga veza) ne bi nic zamudila. ni lepsega kot da odkrivas svet spolnosto z enim ki te v celoti sprejema, cuti, da z njim eksperimentiras, prides do tistega bum chika wah wau. tako da naucila se potem nisem prakticno nic vec, kvecjemu druge jz 😀 no ga pa tudi ni cez vznemirjenje, ko ne ves kako bo z nekom, pa si v glavi delas predstave potem ko je mimo hods pa se cel tedn z nasmeskom na obrazu in z mislijo da je bilo tocno tako ali se boljse kot si si zamislu 😀
Prebiram temo in ko si že ustvarim sliko, da mi ni več pomoči, da živim med samimi kukavicami oz.v času dinozavrov, naletim na ta del odstavka(no drugi del mi ni tako všeč, ampak…) in vidim, da je še upanje.
Ostale, ki bi se s svojimi dosežki, ja prav za se pohvalit je….tole ženske, da še enkrat citiram exotic:”Ni lepšega, kot da odkrivaš svet spolnosti z nekom, ki te v celoti sprejema in čuti, da z njim eksperimentiraš, in prideš do tistega….strastne ekstaze, do brezmejnega poželenja, blaženosti, ko se zlijeta v eno, kadar začutiš neizmerno zadoščenost, ko si preprosto svoboden, in ti ustnice skorajda presegajo ušesa:))
Tudi jaz ne želim obsojat, toda, koliko vas je še takih, prvinskih, ki znate/želite to ohranjati z enim partnerjem? Ali to doživljate samo na način, da pertnerje menjujete?
Prebiram temo in ko si že ustvarim sliko, da mi ni več pomoči, da živim med samimi kukavicami oz.v času dinozavrov, naletim na ta del odstavka(no drugi del mi ni tako všeč, ampak…) in vidim, da je še upanje.
Ostale, ki bi se s svojimi dosežki, ja prav za se pohvalit je….tole ženske, da še enkrat citiram exotic:”Ni lepšega, kot da odkrivaš svet spolnosti z nekom, ki te v celoti sprejema in čuti, da z njim eksperimentiraš, in prideš do tistega….strastne ekstaze, do brezmejnega poželenja, blaženosti, ko se zlijeta v eno, kadar začutiš neizmerno zadoščenost, ko si preprosto svoboden, in ti ustnice skorajda presegajo ušesa:))
Tudi jaz ne želim obsojat, toda, koliko vas je še takih, prvinskih, ki znate/želite to ohranjati z enim partnerjem? Ali to doživljate samo na način, da pertnerje menjujete?[/quote]
s kolikimi puncami si pa ti seksal, skromniT, in koliko si star?
Forum je zaprt za komentiranje.