moški vas imamo samo za fuk
Sedaj se bodo itak spet oglasile tiste, ki jih moški osrečujejo na vse druge načine ampak dajmo se enkrat že nehat sprenevedat. Moški vas imamo za spolni objekt in nič več od tega. Če ne bi imele tiste seksualne škatlice med nogama vas noben ne bi pogledal. Pa to sploh ni važno, a klepetam z enim klošarjem ali z zdravnikom o ženskah. Vsi so istega mnenja, imamo vas za jeb.
Ma mene takoj mine, čim začnejo gradit neki kvazi odnos, pa razne kvazi debate itd.. Hallloooo ženska, nisem jst tvoj oče, brat, tvoj mož papak… jst sem tvoj sveder in ne tvoj ljubimec amapak tvoj fukač………. sej si pršla po orgazem ali multiorgazem, mogoče celo na pereverzno treturo, ki si je z svojim dragim pač ne moreš privoščit, ker je on sonček in ne počenja tega (seveda ne s tabo)…….. Pa daj me malo za lase potegni od zadaj a??? Daj me malo v rito še a??? A lohk na konc pogoltnem??? hehheheheh Ma delaj vse kar hočeš samo drž se bistvene teme jeba..a… Čustvene zgodbice prišparaj za kavico z prijateljicami…ccccc
Res je, medcloveski odnosi so postali kvazi-grozljivka.
Zadnjic, na pustni zabavi, se je ena obesila name.
Pa kdaj greva na kavo, a so mi vsec otroci, a sem za resne zadeve, itd.
In seveda…da ji dam tel.stevilko. Da me bo poklicala 100%.
Nisem vedela, kako se je losat.
Pismo…nikoli vec se ne nasemim v musketirja.
Ves gnev in gnus izlivaš na forum. Resnica je pa da že dolg nisi nobene povohal. Vpraši svojo mamo kdo je sploh tvoj foter če bo vedla. Moški ste na svetu zato da vas pametne in lepe bejbe izkoristimo finančno, sej za drugo itak niste. Ne bit prepričan da vi izkoriščate bejbe. Me izbiramo a tega ne veš bebec????
Forum je zaprt za komentiranje.