Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kopanje brez

Kopanje brez

Zanima me ali obstojajo kje v termah, toplicah ali hotelskih bazenih tudi termini npr. kakšna varianta nočnega kopanja, kjer se je možno kopati v bazenu brez kopalk? Sama namreč obožujem nudistično varianto plavanja.
M.

Dvomim, saj so v vseh bazenih tudi za majhne otroke predpisane kopalke. Kaj šele za nas, kosmatince…:-)))

____________________ Fantasy does not deliver.

Ne da bi vedela. Nikoli še nisem zasledila, da bi to “storitev” kje ponujali. Velja pa razmisliti. Drugače pa mislim, da še vedno velja, da je prostor za nudiste zunaj pod soncem…

Vprašaj v Termah Banovci! Tam so bili prvi, ki so imeli urejeno za nudiste!

V termah Banovci imajo camp in bazen za nudiste . Bazen je sicer manjši a je O.K.

tisto s kopalkami za otroke pa je bolj zato, da kakci ne plavajo po vodi.

ženski čvek sicer pa vendar-
laško v kompleksu za savne imajo tudi kar dosti velik bazen za plavat , ki sega ven iz bazena. imaš kak mail?

v termah catez.

lp, M.

V Banovcih se znotraj ne mores kopati brez.

hvalabogu

V Dolenjskih toplicah v okviru savne. Imaš dva bazena.

V Laškem bazen v okviru savne NI ZA PLAVAT.
To je bazen za notranje ohlajanje po savnanju z masažnimi šobami. Res je malo večji, a vseeno ni namenjen plavanju.

briga me komu je namenjen jaz notri plavam če pa komu kaj ni všeč pejte pa ven.

So ti že povedal: Terme Banovci, mogoče se srečava, sam dol dobr poglej, ha, ha

terme čatež, v sklopu savne…

brez se lahko kopaš v Banovcih , imajo zunanji fkk bazen in kamp, ki sta lepo urejena. Za kakšne nadalne informacije poglej na: http://www.naturist.si/

Mislim da tud terme olimia,če se ne motim četrtek večer nočno kopanje,seveda je pa ob priliki možno tudi okusiti nebesa

novembra mislim da zunanji fkk bazen ni ravno opcija 😀

v dolenjskih toplicah pa je res bazen v sklopu savn, vendar ne za plavanje – en je večji, z bolj toplo vodo, brez mehurčkov, en pa manjši džakuzi. tudi če bi svetilnik not rad plaval… so pač na takih mestih pravila…

he he, ravno zadnjič sem stokala, da bi to pasalo, pa da bi ziher palilo, ker je odlična tržna niša. če torej kdo najde vrelec na svoji parceli… 😉 😀

Terme olimija ….nedjelja 22-24 ur orhitelija

v šmarjških toplicah občasno v sobotah v sklopu savn

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close