Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem žensko za neresno zvezo

Iščem žensko za neresno zvezo

Iščem žensko za neresno zvezo. Intelektualec, zaposlen, solidno situiran, nekadilec, nepivec. Obljubim, da bom letal za drugimi ženskami, vsak večer gledal fuzbal, kolegom dajal prednost pred njo. Obljubim, da bom vedno pozabil na najino obletnico, saj je niti ne bova imela.

Srečanje z zainteresiranimi kandidatkami bo potekalo na lokaciji sredi Ljubljane, po potrebi se prvi sestanek nadaljuje na parkirišču.

Če katera hoče biti peto kolo, resna ženska kroničnega vihravega neresneža….prosim ponudbe.

novejši avti nimajo več petega kolesa v prtljažniku … ampak “pribor” (neko peno) za usposobitev poškodovane zračnice, pa telefonsko asistence, če imaš večje težave

naredi novo temo, da iščeš več!! FF [sup](f.uk frendic)[/sup]

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

V temi “Nič ne pomaga” si prav na koncu zapisal : … ” Malo sem pijan “… ??? Kako gre to v kontekst s tistim “nepivcem” zgoraj – a si alkohol, namesto da bi ga pil, mogoče direktno v žilo vbrizgavaš ?

Fajn:).

Kaj sprašuješ bedarije, če si kdaj pijan, še nisi pivec.

To pa zelo rad … namreč to, da sprašujem bedarije .

Nepivec pa tudi nisi. :)) Alkoholiki so itak vedno samo občasno pijani. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tole si pa opisal precej tipičnega poročenega moškega. Domnevam, da si prebral kake može imajo mone in si opisal njihove lastnosti.
Seveda bo kup žensk reklo, da takega kot ti opisuješ ni šans. Resnica je pa taka, da ima ogromno mon ravno take može. Aja, bolj pogosto kot gledanje fuzbala je še visenje v lokalih.

Ja, samo če ženski zrecitiraš te pogoje, si misli, da si čohjen. Na koncu pa skoraj vse živijo v taki vezi.

Specialec, argumentiraj mi, zakaj je sploh važno v kakšnih vezah živijo poročene oziroma vezane ženske?

Ne razumeš, ne? Poanta je, da oglas večini žensk verjetno deluje blesavo. In pol bodo še napisale, da nobena ne bi imela takega idiota. zakaj pa potem cel kup žensk živi s takimi idioti?

Po tej logiki imas dobre sanse, da bos se ti idiot od kaksne. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tole se meni bere takole: cel kup žensk je tako dobrih, finih, poštenih, doma pa imajo problematične tipe…V življenju sem spoznala to, da ne morem reči, da je en spol boljši od drugega kar se tiče resnega in kvalitetnega razmerja. Tako kot obstajajo obupni možje, partnerji, tako obstajajo tudi obupne žene in partnerice. Da pa dva vztrajata v nekem razmerju, kljub temu, da nista zadovoljna, pa ni razlog v otrocih, ampak v tem, da jima tako paše ali pa so do te mere nesamostojni, da morajo ostati v slabem razmerju. Meni se taki ne smilijo, niti se zanje ne brigam. Zato mi ni jasno, zakaj se obremenjuješ z ženskami, ki so oddane. Meni je vseeno, kakšno ženo ima nek moški doma. Mene pač ne zanima, ker ni samski. Le, če je očitno, da ga žena vara, se včasih vprašam, ali on to ve, ali pa je tako naiven, da ji zaupa, ali pa mu je celo vseeno. Da pa bi se s tem posebej obremenjevala, pa se sigurno ne.

Bralo se ti je popolnoma narobe. Beri kot je napisano.

The beeeeeeest!!!!

The beeeeeeest!!!![/quote]
No ja….Zgornja trditev je bolj izraz posploševanja, saj ne moreš vedeti, da tista ista ženska, kateri takšen oglas deluje blesavo in pravi, da ne bi imele takšnega idiota, res živi s takšnim idiotom.

TOčno tako je.
Če pa prečitaš mon, jih ima pa večina take kot si ga ti opisal v oglasu. Dobro ogledalo si nastavil. Čestitke k zapisu oglasa :).

The beeeeeeest!!!![/quote]
No ja….Zgornja trditev je bolj izraz posploševanja, saj ne moreš vedeti, da tista ista ženska, kateri takšen oglas deluje blesavo in pravi, da ne bi imele takšnega idiota, res živi s takšnim idiotom.[/quote]

Joj, Robi, pa kaj ne vidiš, da so nekateri uporabniki srečni samo, če živijo v prepričanju, da je oni na drugi strani ekrana nesrečen. Pa daj jim malo veselja no… Evo, jaz bom kar začela.

… poleg vsega naštetega me moj še pretepa, auč, auč, auč,

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Nic cudnega potem, da me imajo zenske tako rade, lol, ce ga pa konkurenca tako biksa. Ce je res to kar pisete, seveda…

Odgovor…neresnemu ponudniku..(ki obožuje vse kar je neobičajnega)

Glede na to,ker si RESEN KANDIDAT(pošten,iskren,intelektualno izobražen..pa še in še bi lahko naštevala)…
Imam samo eno vprašanje?Kako bi pa to izgledalo,da se dobita dva,ki prezirata te družbene “klišeje” na parkirišču?
Namreč po mojih razmišljanjih..ni ga lepšega,kot neresno furanje..tu pa tam!

Ena…podobnih pogledov..

P.S.
Svobodna,kot ptičica na veji!

Probava?

No ja….Zgornja trditev je bolj izraz posploševanja, saj ne moreš vedeti, da tista ista ženska, kateri takšen oglas deluje blesavo in pravi, da ne bi imele takšnega idiota, res živi s takšnim idiotom.[/quote]

Joj, Robi, pa kaj ne vidiš, da so nekateri uporabniki srečni samo, če živijo v prepričanju, da je oni na drugi strani ekrana nesrečen. Pa daj jim malo veselja no… Evo, jaz bom kar začela.

… poleg vsega naštetega me moj še pretepa, auč, auč, auč,[/quote]
Saj se ni treba kaj dosti truditi. Takšni ljudje so pravi strokovnjaki pri ustvarjanju svojih resnic, ki temeljijo na posploševanju. Ena izmed najbolj znanih je ta, da smo tu gor vsi luzerji in nesrečni v svojih vezah 🙂

… poleg vsega naštetega me moj še pretepa, auč, auč, auč,[/quote]
Saj se ni treba kaj dosti truditi. Takšni ljudje so pravi strokovnjaki pri ustvarjanju svojih resnic, ki temeljijo na posploševanju. Ena izmed najbolj znanih je ta, da smo tu gor vsi luzerji in nesrečni v svojih vezah :)[/quote]
Če pa slučajno nismo nesrečni, pa še bomo – če ne drugače, pa takrat, ko bomo izvedeli, da nas partner vara ali kaj podobnega. Prav nam je, kaj pa teh ne-luzerjev nismo poslušali, pa tako se trudijo, da bi nas pravočasno opozorili. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kot praviš….Vara nas že tako ali tako, le da mi tega še ne vemo. 🙂
Sreča, zvestoba, moralne vrednote…Vse to so samo še iluzije….Žalostno, da smo prišli tako daleč.

Saj se ni treba kaj dosti truditi. Takšni ljudje so pravi strokovnjaki pri ustvarjanju svojih resnic, ki temeljijo na posploševanju. Ena izmed najbolj znanih je ta, da smo tu gor vsi luzerji in nesrečni v svojih vezah :)[/quote]
Če pa slučajno nismo nesrečni, pa še bomo – če ne drugače, pa takrat, ko bomo izvedeli, da nas partner vara ali kaj podobnega. Prav nam je, kaj pa teh ne-luzerjev nismo poslušali, pa tako se trudijo, da bi nas pravočasno opozorili. :)[/quote]

a se dobi kakšen socialen transfer na biti nesrečen ☺ .. kateri obrazec je treba dostaviti kam ?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close